Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 139 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Eagle Star Woman 1

Eagle Star Woman

Ster Ster Ster Ster Ster
13 reviews

Spiritueel-Healing-Medium jaren lange ervaring , Contact met Engelen, gidsen, bijna dood ervaring, betrouwbaar en zuiver, respectvol.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 139 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Welkom Hallo ik ben Karin Eagle Star Woman. Mediumschap is dat je het vermogen en talent hebt om een goed contact te hebben met het universum, en te kunnen begrijpen, en de vertaler daarvan bent, zo

Welkom
Hallo ik ben Karin Eagle Star Woman.
Mediumschap is dat je het vermogen en talent hebt om een goed contact te hebben met het universum, en te kunnen begrijpen, en de vertaler daarvan bent, zodat je de juiste boodschappen mag doorgeven die voor jou zo belangrijk is. Je hebt dus het vermogen om goed te kunnen communiceren met de spirituele wereld. Let op ik doe geen vragen beantwoorden van personen die niet weten dat jij een vraag over hun stelt.
Mijn missie is om mensen te helpen waar zij hulp nodig hebben. En begeleid jou naar je eigen unieke pad. Bekend met bijna dood ervaringen en vorige levens Regressie. Het is bij mij Aangeboren ( dit werd al bekend bij familie toen ik 4 was) helderziend helder, voelend en wetend, horend proeven en ruiken.
Ik doe ook foto reading, Reiki behandelingen, Regressie therapie, healing, Ik werk sinds ik gecertificeerd ben met de Acces Consciounness ® en in de praktijk werk ik dan met de Barss 32 punten op je hoofd wat een zeer ontspannen healing is.

Ieder mens is uniek en heeft zijn/haar kwaliteiten die soms niet zichtbaar zijn voor henzelf.
Dat komt door de blokkades die men heeft gedurende hun leven. En vorige levens, ook daar kan ik voor je in kijken in vorige levens.
Die blokkades kan ik opheffen omdat ik samenwerk met de Aartsengelen. Zij en mijn gidsen helpen mij met mijn werkzaamheden als medium. Die samenwerken is puur en ik hoop dit werk nog vele jaren te kunnen doen.
Ik heb een grote ervaring met Narcisme, Dissociatieve identiteitsstoornis, verslavingen, en seksueel misbruik.
Ook word bijgestaan door mijn 7 hoofd-gidsen en dan zo ook de Aartsengelen, en maak graag gebruik van, Lenormand- Tarot en Opgestegen Meester Kaarten Engelen kaarten

Tevens ben ik tot niveau 2 van Bach bloesem consulente.

Als jij denk dat ik wat voor je zou kunnen betekenen? Neem dan eens contact met mij op.
Let op ik ben geen arts. Raadpleeg in geval van uw gezondheidsproblemen altijd uw arts of specialist.

Lees meer..

Reviews

Consulent Eagle Star Woman heeft 13 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster

Dankjewel voor je advies!

starseed - Februari 11, 15:28

Graag gedaan meis

Eagle Star Woman - Februari 11, 15:31
Ster Ster Ster Ster Ster

Ze ziet het toch heel positief voor ons, al kan ik het bijna niet geloven. Hoop dat ze gelijk heeft. Ik vond het een leuk en fijn gesprek met vlotte antwoorden op mijn vragen. Wordt in ieder geval vervolgd, ik zal haar berichten. Nogmaals DANK je wel! liefs annemiek

annemiek - April 22 2021, 15:01

Dank je wel

Eagle Star Woman - April 22 2021, 15:38
Ster Ster Ster Ster Ster

Super!

Ela - Januari 21 2021, 22:04

Dank je

Eagle Star Woman - Januari 21 2021, 22:11
Ster Ster Ster Ster Ster

Heb je net gesproken, heel verhelderend gesprek, top! Ik kreeg zelfs kippenvel. En die gloeiende handen, die heb ik ook en nog steeds nu ik dit zit te typen. Neem je adviezen ter harte, voor wat betreft mijn eigen ontwikkeling en die voor wat betreft de relatie. Je hebt me rust en vertrouwen gegeven. Dank aan jou en het universum!

Anoniem - September 04 2018, 17:28
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel voor je raad dagkaartje en even het contact wat je maakte met mijn vader. Ben er heel blij mee had ik zeker even nodig. Bel je gauw weer fijne dag lieverd. Lieve groetjes van E.

Healer - Augustus 24 2016, 13:04
Bekijk alle 13 reviews