Eevee - Box: 949 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Eevee

0 reviews

Narcisme - liefdesleggingen - relatievragen - pendelen - ADHD - lenormandkaarten - toekomst - werkvragen.

Afwezig

Over mij

Bedankt voor je interesse in mij. Ik ben Yvonne en ben 26 jaar oud/jong. Als sinds mijn 7de jaar wist ik dat er meer was dan alleen 'leven'. Ik ben daardoor meer opzoek gegaan naar het universum en da

Bedankt voor je interesse in mij. Ik ben Yvonne en ben 26 jaar oud/jong. Als sinds mijn 7de jaar wist ik dat er meer was dan alleen 'leven'. Ik ben daardoor meer opzoek gegaan naar het universum en daardoor contact gemaakt met mijn hogere zelf. Ik ben al vrij snel kaartjes gaan leggen voor vrienden en vriendinnen en daarbij gaan pendelen. Na dat een tijdje te hebben gedaan wil ik nu graag jullie helpen met al jullie vragen.
Je kunt mij echt alles vragen, geen vraag is mij te gek. Om de energie en antwoorden te laten vloeien werk ik het liefst met een jouw foto en een foto van iemand die bij de vraag betrokken is (wanneer dit het geval is).
Jij stelt mij een vraag, en ik voel in op jouw situatie. Mijn kennis ligt het meeste bij relaties. Wil je weten of jouw vriend jou wel leuk vindt? Wil je weten of jouw crush jou ook leuk vindt? Stel ze! Ik ga dan voor jou invoelen en gebruik daarbij, indien nodig, mijn pendel, tarotkaartjes. Samen vinden wij de juiste weg voor jouw pad.

Lees meer..

Reviews

Consulent Eevee heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support