Eleonora - Box: 650 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 650 (€ 0,90 p.m.)

Eleonora

0 reviews

Energetisch en natuurgeneeskundig therapeut. Lifecoach. Preventieve gezondheidsadviezen. Relatie (prive/werk). Lichaamsbewustzijn. HSP.

Afwezig
Aanwezig Bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 650 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Mijn Naam is Eleonora, Geboren als hooggevoelig mens ben ik heldervoelend en helderwetend. In verbinding met de ander voel ik mee en ervaar ik de lichamelijke sensaties van de ander. Zo kan ik fys

Mijn Naam is Eleonora,

Geboren als hooggevoelig mens ben ik heldervoelend en helderwetend. In verbinding met de ander voel ik mee en ervaar ik de lichamelijke sensaties van de ander. Zo kan ik fysieke en energetische blokkades en dysbalans opsporen. Daarnaast krijg ik informatie door mbt uw situatie. Ik ben een hbo opgeleide natuurgeneeskundig therapeut.

Door mijn vakkennis en mijn gevoeligheid te combineren kan ik zo ondersteuning bieden. Ondersteuning om terug in balans te komen, terug bij jezelf. Ik voel en kijk mee bij levensvragen, gezondheidsproblemen, relatieproblemen, energetische problemen, opvoedingsvragen.
U kunt bij me terecht met directe vragen of open vragen. Met een open hart en een gevoelig oor verbinden wij en krijgen we antwoord op uw vragen.

Lees meer..

Reviews

Consulent Eleonora heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support