Elmira - Box: 863 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Elmira

0 reviews

Intuïtief, Spiritueel, Heldervoelend, Helderwetend, Helderziend, Lifecoach, Human Design, Gezondheid & Voedingscoach en altijd een eerlijk antwoord

Afwezig

Over mij

Ik help jou de weg terug vinden naar jezelf, je in je eigen kracht te zetten <3 Ik gebruik mijn intuïtie, heldervoelendheid, helderwetendheid en helderziendheid om jou dichter bij jezelf te brenge

Ik help jou de weg terug vinden naar jezelf, je in je eigen kracht te zetten <3

Ik gebruik mijn intuïtie, heldervoelendheid, helderwetendheid en helderziendheid om jou dichter bij jezelf te brengen, zodat je echt je hart kan volgen en in jouw eigen kracht komt te staan.

Je kan bij mij terecht als je vragen hebt of blokkades waar je tegenaan loopt of mee zit, ook als het om andere personen gaat dan jezelf. Ik voel in op jouw aura/energie om erachter te komen wat het probleem is of waar de blokkade zit. Daarna kijk ik waar dit vandaan komt, wat er nu op dit moment speelt en wat er voor nodig is om het op te kunnen lossen/stappen te kunnen zetten. Daarnaast kan je ook bij me terecht voor een kaart legging, fotoreading of een mini Human Design reading.

Human Design-systeem is een combinatie van verschillende systemen, Astrologie, Chakra, Chinese iChing en de Kabbalah. Wie ben je werkelijk, wat maakt jou uniek en hoe kun je je leven leiden op een manier die bij jou past? Wat is jouw unieke levensstrategie en wat past bij jouw unieke design, om zo ook erachter te komen hoe jij het best jouw droomleven kan manifesteren. (Voor een Human Design reading heb ik jouw naam, geboortedatum, geboortetijd + plaats nodig) Mocht je een mini Human Design willen, houdt dan wel rekening met minimaal 5 minuten.

Je kan mij alles vragen en ik zal altijd mijn uiterste best doen om je verder te helpen op jouw pad.

Liefs,
Elmira

Lees meer..

Reviews

Consulent Elmira heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support