Afwezig
Profielfoto van Els 1

Els

0 reviews

Hooggevoelige energetische ervaringsdeskundige op financieel emotioneel vlak

Afwezig

Over mij

Mijn naam is Els en ik ben 60 lentes jong. Ik heb mijzelf ontwikkeld om mijn leven op mijn unieke manier te leven en de dingen te doen die ik voel die ik mag doen. Dit heeft veel leermomenten gekend.

Mijn naam is Els en ik ben 60 lentes jong. Ik heb mijzelf ontwikkeld om mijn leven op mijn unieke manier te leven en de dingen te doen die ik voel die ik mag doen. Dit heeft veel leermomenten gekend. De grootste en zwaarste was om als ondernemen in de schulden te komen, met alle gevolgen van dien. Huis kwijt en een schuldhulpverleningstraject ingegaan. Maar het was zo een waardevol proces. Hierin heb ik mijzelf nog meer leren kennen en positief in het leven gaan staan. Te ontdekken wat mijn waardes zijn en waar ik blij van word. Ik heb mijn innerlijke kracht weer terug gepakt. Van overleven naar leven. Ik zou graag een luisterend oor zijn, als ervaringsdeskundige bij
- hooggevoeligheid
- hoe ga je van last naar kracht
- je hart weer willen gaan volgen
- je anders voelen en toch blij zijn met jezelf
- en ondernemers die in zwaar weer zitten en graag anders willen gaan kijken naar het proces.
Ga weer bloeien als een bloem die de wereld alleen maar mooier maakt.

Lees meer..

Reviews

Consulent Els heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews