Emmy - Box: 626 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 626 (€ 0,90 p.m.)

Emmy

Ster Ster Ster Ster Ster
27 reviews

Krachtige heldervoelende en helderziende.paragnost en (engelen)medium, Lenormand kaarten en pendelen, narcisme, en spirituele coach.

Afwezig
Aanwezig Bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 626 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Ik ben een krachtige helderziende en heldervoelende paragnost. Ik maak gebruik van de Lenormand kaarten om inzicht te krijgen in jouw situatie.. Ik maak tevens gebruik van de pendel om een direct ant

Ik ben een krachtige helderziende en heldervoelende paragnost. Ik maak gebruik van de Lenormand kaarten om inzicht te krijgen in jouw situatie.. Ik maak tevens gebruik van de pendel om een direct antwoord te krijgen op jouw vraag. Tevens werk ik ook als spirituele coach en relatie coach daarnaast ben ik gespecialiseerd in narcisme en relaties die daar mee te maken hebben. Tevens opgeleid als Akasha Kronikieken therapeut. Vraag om een Akasha Kronieken healing tijdens ons gesprek. Bij mij kun je ook terecht voor een luisterend oor, zodat jij je verhaal kwijt kan, en je hart kan luchten. Ik ben geen medisch specialist en doe daarom geen uitspraken over zwangerschappen en gezondheid.
Ik neem je bij de hand om antwoorden en inzichten te krijgen op je vragen. Ik hoop je snel te spreken...

Lees meer..

Reviews

Consulent Emmy heeft 27 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Thx. Duidelijke info en naar mijn gevoel kloppend, warm gesprek

Angie - Maart 08 2022, 18:39

Hartelijk dank voor je mooie reactie

Emmy - Maart 08 2022, 18:40
Ster Ster Ster Ster Ster

Emmy, erg bedankt voor het beantwoorden van de pendelvragen. Ik gebruik zelf ook een pendel, maar ben me niet zeker als het om vragen gaat over je zelf, dat je de pendel niet gaat beïnvloeden vanuit een wens en niet vanuit de realiteit. De antwoorden die je gaf vond ik ook heel reëel en passend in het kader wat nu aan de orde is, dus ik kan er echt op vertrouwen. Liefs Annemiek

annemiek - Januari 29 2022, 13:47
Ster Ster Ster Ster Ster

Thanks

SaraPas - Juli 19 2020, 10:07
Bekijk alle 27 reviews
nl en
Support