Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 2388 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Eugie 2

Eugie

Ster Ster Ster Ster Ster
28 reviews

Healer, engelen medium, lichtwerker, energetisch en spirituele coach, liefde ,relatie, engelen tarot, zigeuner tarot , overige kaarten

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 2388 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Ik ben Eugie en al me hele leven weet ik dat er meer is tussen hemel en aarde, vanaf me 5e jaar ben ik zonder dat ik er bewust van was al in contact met mijn eigen mooie engel, gids. van haar heb ik v

Ik ben Eugie en al me hele leven weet ik dat er meer is tussen hemel en aarde, vanaf me 5e jaar ben ik zonder dat ik er bewust van was al in contact met mijn eigen mooie engel, gids. van haar heb ik veel geleerd en mag ik dus mijn gave door gaan geven en mijn mede mens hierbij helpen.
Nu werk ik al ruim 2 jaar met de aartsengel Michaël, hij wijst me de weg en beschermt mij. tijdens mij healing behandelingen komt Aartsengel Raphael helpen. Heeft u vragen over wat dan ook? ik met mijn persoonlijke gids en de Aartsengel staan voor u klaar , via foto reading en kaartleggen u energie invoelen kunnen we u verder op weg helpen. bedankt en tot snel.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +1
Kaartleggen icon
Kaartleggen +1
  • Kaartleggingen Algemeen +1

Reviews

Consulent Eugie heeft 28 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Top, no nonsense. Gelijk op het juiste spoor. Dank lieverd.

Loes - Gisteren, 15:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor de mooie reading deze middag x

prutske - Augustus 10, 15:49
Ster Ster Ster Ster Ster

Wow, yo heeft concurrentie op deze lijn! Eugie kan ook net zo vlot de kaarten leggen en is helderziend, voelt perfect in! Dank je wel, topper.

Anoniem - Juli 17, 10:52
Ster Ster Ster Ster Ster

Zeldzaam !!! Nog nooit zo een snelle chat gehad wat een rust en vakantie gevoel dat je me gaf. Engelen bestaan dus degelijk wel. Hele speciale ervaring en je bent niet duur op de lijn. Wat kan je snel typen. Veel te veel info gekregen. Hopelijk ben je regelmatig op de lijn ? Dankje lieve Eugie !

Tizi - Juni 17, 23:09

wat lief van je! dank je wel <3

Eugie - Juni 19, 20:37
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel Eugie voor het lieve en positieve consult.

Cathy - April 01, 16:59

aaw , wat lief <3 graag gedaan.

Eugie - April 02, 17:10
Bekijk alle 28 reviews