Afwezig
Profielfoto van Floor 2

Floor

Ster Ster Ster Ster
11 reviews

Nog 1 uur Actietarief Bellen 1,40 NIEUW | relaties | Wet van de aantrekkingskracht | empathisch | intuïtief | helderziend voelend

Afwezig

Over mij

Hallo lieve mensen, Ook zo benieuwd naar wat de komende tijd voor jou in petto heeft? Of loop je al een langere tijd met een probleem? Schroom niet en bel me gerust. Ik ben intuïtief coach en heb on

Hallo lieve mensen,

Ook zo benieuwd naar wat de komende tijd voor jou in petto heeft? Of loop je al een langere tijd met een probleem? Schroom niet en bel me gerust. Ik ben intuïtief coach en heb ongeveer 15 jaar ervaring. Daarnaast helderziend en helder voelend (kijk ongeveer 3 maanden vooruit).

Je mag me met iedere, gerichte vraag bellen en ik zal proberen je op je gemak te stellen. Geen enkele vraag is gek!

Op een aantal vlakken heb ik me wel gespecialiseerd omdat ik er zelf door ervaring tegenaan liep. En dat zijn Tweelingszielrelaties en de Wet van de Aantrekking. Nu zul je denken, kun je je daar dan in specialiseren? Jazeker en graag leer ik jou de tools die ik voor je heb, te gaan gebruiken. Zodat het lastige traject van een Tweelingzielenreis voor jou een aangename reis wordt, met als kers op de taart "In Union" te komen met je tweelingziel. En wie kan je hier beter bij helpen dan iemand die weet hoe jij je af en toe voelt?

Op mijn profielfoto zie je het Infinity teken, dat staat voor oneindigheid. Vanuit ons geboorterecht hebben we recht op overvloed (oneindigheid). Door allerlei omstandigheden en blokkades houd je zelf vaak overvloed tegen in je leven. Dat kan bijv zijn op het gebied van geld, liefde etc..
Ik kan je leren (middels tools) om dat je wat graag wilt, naar je toe te trekken en dat wat je niet meer wilt, achter je te laten.  Tevens kan ik je helpen helen in oude pijn.
Wat je vandaag hebt en bent is namelijk wat je op een eerder moment dacht.

Zeker in een vervelende fase in je leven (scheiding, rouw, verlies werk) ben ik er ook voor je. En ik beloof je dat je na ons gesprek opgelucht en  vol vertrouwen de toekomst weer tegemoet ziet.
Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Schroom niet en bel me gerust!

Liefs Floor

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +2
  • Tweelingzielen +2
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +1
  • Zelfbewustzijn +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +1
  • Levensinrichting +1

Reviews

Consulent Floor heeft 11 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Devine Femine, wat een mooi woord eigenlijk. Dank voor de chat en telefoon. Zo zuiver en duidelijke uitleg. Zeer binnenkort bel ik langer voor de affirmaties en leren manifesteren. Twz weet ik wel, weet ik ook door deze lijn. Heftigste proces wat ik ooit heb meegemaakt en dat al zo lang. Tot snel x

Sharon - Januari 30, 22:04

Dank je voor je lieve woorden. We gaan binnenkort de start maken, houd dan pen en paier bij de hand. Liefs

Floor - Januari 30, 22:08
Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor de eerlijke reading en heldere boodschap. Ik heb nu beter inzicht dankzij jou verkregen hoe de komende tijd aan te kunnen gaan.

Januari 30, 18:59

Fijn dat ik je inzichten heb kunnen geven, help je graag! Liefs

Floor - Januari 30, 19:25
Ster Ster Ster Ster Ster

super fijn

Sabine - Januari 30, 15:46

Thanks, heel graag gedaan! Liefs

Floor - Januari 30, 15:51
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt Floor voor de healing en de inzichten en de tools die je mij hebt gegeven. Ik ga er mee aan de slag en ik ben benieuwd en enthousiast wat het mij gaat brengen!

Len - Januari 26, 11:47

Dat gaat echt werken, hoop je snel te spreken met resultaat. Liefs en fijne dag!

Floor - Januari 26, 11:49
Ster Ster Ster Ster Ster

Hi Floor, ben nog wel even benieuwd wat ik anders zal gaan zien? dank

ida200 - Januari 21, 20:19

Floor - Januari 21, 20:55
Bekijk alle 11 reviews