Floor - Box: 362 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 362 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Floor

Floor

Ster Ster Ster Ster Ster
47 reviews

ERVAREN TOPCONSULENT |Vandaag Actie bellen | Sterk heldervoelend | Wet vd aantrekkingskracht | Complexe relatie | Twinsoulrelaties | 15 jaar ervaring

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 362 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

TOPCONSULENT, 5 affirmatie zinnen op jouw situatie cadeau. Op Al Jouw Vragen Een Antwoord! ❤️ Ik Stel Je Niet Teleur! ❤️ Nieuw op deze website! ❤️ Hallo lieve lezer, Middels jouw naam/

TOPCONSULENT, 5 affirmatie zinnen op jouw situatie cadeau.

Op Al Jouw Vragen Een Antwoord! ❤️
Ik Stel Je Niet Teleur! ❤️
Nieuw op deze website! ❤️


Hallo lieve lezer,

Middels jouw naam/leeftijd en een gerichte vraag, krijg ik de meest belangrijke informatie voor jou door.
Werk, relaties, kinderen, spirituele groei en in het bijzonder het Tweelingzielen proces. Ik krijg van mijn cliënten terug dat ze verrast zijn over hoe ik iemand kan lezen (ook eventueel jouw persoon). Krijg hulp vanuit het Universum om jou te helpen op een empathische, zachte manier en met de beste intenties. (helderhoren, helderzien, heldervoelen). Boodschappen die jou een steun in de rug geven of aandachtspunten waarmee we samen aan de slag kunnen gaan. Ik help je de goede richting in te slaan op weg naar dat wat je wenst in je leven.

Vaak merk je in de dagen na het gesprek al direct resultaat wanneer je open staat voor hulp: "ineens wel dat bericht bijvoorbeeld waar je al een langere tijd op wacht..."!!!

Ik coach in het Tweelingzielenproces en help de situatie (wanneer deze vastloopt) te keren naar de situatie zoals jij deze graag ziet. Een Tweelingzielenreis is vaak een lastige reis en ik help je graag er een prettige reis van te maken, met als kers op de taart, "in Union" te komen met je Tweelingziel. Ook wanneer je denkt dat er geen uitzicht meer is op herstel kunnen we de situatie veelal een positieve wending geven.

Indien gewenst kan ik je affirmatiezinnen in een textconsult sturen, die specifiek op jouw situatie van toepassing zijn. Vraag naar de mogelijkheden.

Ik hoor graag van je.

Liefs, Floor

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +16
  • Tweelingzielen +9
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +2
  • Zelfbewustzijn +1
Life Coaching icon
Life Coaching +3
  • Levensvragen +1
  • Intuïtie +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +1
  • Levensinrichting +1

Reviews

Consulent Floor heeft 47 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Ik vroeg mij af waarom lukken mij het niet om doelen te realiseren. Kwam er achter dat ik oude pijnen nog niet had verwerkt en geheeld. Door juiste affirmatie op te zeggen komen mijn doelen nu uit in hele korte tijdsbestek !! Dit allemaal te danken aan Floor!!! Het werkt echt!!

Pu8 - September 17, 09:18

Ik ben zo trots op jou, je gaat als een speer!!! Liefs

Floor - September 17, 09:52
Ster Ster Ster Ster Ster

Top! Komt snel achter waar ik nog moet werken in mijn innerlijke proces

Pu8 - September 12, 21:28

Dank je voor jouw feedback. Hoop je nog eens terug te horen. Liefs ????

Floor - September 13, 06:37
Ster Ster Ster Ster Ster

Net een healing mogen doen bij Floor Echt een aanrader , ik ga er voor en ik heb vertrouwen hierin Nogmaals bedankt voor u geduld

Florencia - Augustus 24, 17:40

Heel graag voor je gedaan. We gaan er samen voor en het gaat goed komen!! Liefs

Floor - Augustus 24, 20:06
Ster Ster Ster Ster

Floor heeft mij goede feedback gegeven door te focussen op jezelf, aan je eigen heling te werken om vandaaruit in je kracht te komen. Helemaal mee eens, was het even vergeten, dankjewel voor de reminder.

Augustus 20, 17:39

o wauw, dank je voor het mooie compliment! Liefs

Floor - Augustus 20, 18:43
Ster Ster Ster Ster Ster

Betreft tweelingziel en loslaten. Heb een uitgebreide sessie met Floor gehad om de trauma's te verwerken die mijn TZ spiegelt. Het is erg pittig maar de moeite waard om te investeren als je aan jezelf wilt werken. Ik ga hieraan werken. Ben nu erg moe maar dit gaat mij helpen. Dankjewel Floor :)

Roos123 - Augustus 20, 13:56

Ja dat kan kloppen, kost veel energie, er wordt veel werk verzet en veel inzichten die je krijgt. Maar het gaat lukken, let op!!! Liefs

Floor - Augustus 20, 14:06
Bekijk alle 47 reviews
nl en
Support