Francien - Box: 551 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 551 (€ 0,90 p.m.)

Francien

0 reviews

Energetisch, intuïtief, heldervoelend en helderwetend. Persoonlijke ontwikkeling

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 551 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Hi leuk dat je mijn profiel bezoekt, wat kan ik voor jou betekenen? In mijn dagelijkse leven werk ik als energetisch trauma en systemisch coach. Door mij af te stemmen op jouw energie kan ik informat

Hi leuk dat je mijn profiel bezoekt, wat kan ik voor jou betekenen?

In mijn dagelijkse leven werk ik als energetisch trauma en systemisch coach.
Door mij af te stemmen op jouw energie kan ik informatie ontvangen waarmee ik je vragen kan beantwoorden of inzichten kan geven.
Je bent bij mij van harte welkom met al je levensvragen op het gebied van relaties, vriendschap, gezin, persoonlijke en spirituele ontwikkeling, werk, burnout, financiën, studie, opvoeding, seksualiteit enz... Ik ga graag de diepte in en kom vaak vrij snel tot de kern.
Healingen helpen je bij het opruimen van blokkades, waarvan je je vaak niet eens bewust bent, maar ze jou wel belemmeren in je persoonlijke ontwikkeling.
Ik maak gebruik van de Lenormandkaarten en de pendel. Intuïtief voel ik aan wat er eventueel nog meer nodig is.

Omdat mijn eigen ontwikkeling ook niet zonder slag of stoot ging, ben ik wel heel blij waar ik nu sta en wat er allemaal ontstaan is en zich heeft mogen ontwikkelen. Op dit pad van transformatie vond ik het ook erg fijn om een luisterend oor te hebben, inzichten krijgen om daar vervolgens mee verder te kunnen. Mijn gaves en intuïtie, hebben zich verder en verder ontwikkeld.
Nu ondersteun ik jou graag met mijn intuïtieve en energetische gaves, om je verder op weg te helpen om dichter bij jouw kern te komen.

Heb een fijne dag en laat altijd je eigen zon stralen!

Liefs Francien

Lees meer..

Reviews

Consulent Francien heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support