Afwezig

Franka

Ster Ster Ster Ster Ster
41 reviews

Medium. Wat is jouw weg? Sterk in het aanvoelen van mensen, situaties, keuzemogelijkheden: privé en zakelijk.

Afwezig

Over mij

WAT IS JOUW WEG? Ik ben Franka en ik help je graag op een heldere en concrete manier bij het vinden van antwoorden en inzichten over jouw zielsmissie. Ook met vragen over je spirituele en persoonlij

WAT IS JOUW WEG?
Ik ben Franka en ik help je graag op een heldere en concrete manier bij het vinden van antwoorden en inzichten over jouw zielsmissie.

Ook met vragen over je spirituele en persoonlijke ontwikkeling, carrière, relaties, rouw, kinderen, levensvragen of voor een luisterend oor kun je bij mij terecht.

Ik doe dit al jaren met veel plezier in mijn praktijk, maar met enige regelmaat kun je ook bij mij terecht op Topconsulenten.

ZAKELIJK ADVIES
Ook op zakelijk gebied kan ik je ondersteunen. Door mijn in- en aanvoelende vermogen kan ik onder andere inzicht geven of die sollicitant bij jouw organisatie of team past. Of kan ik aangeven waardoor het stroef loopt in jouw team, en hoe je dat kunt doorbreken. Maar ook kan ik je inzicht geven in bedrijfsprocessen, en waar je focus naar mag uitgaan.

WERKWIJZE
Als medium en healer voel ik in op jouw energie en op die van het universum om zo te zien wat er speelt. Dat gaat haast automatisch. Ook voel ik in op de energie van mensen en situaties om jou heen, ook als deze overleden zijn; soms komen ze langs maar soms ook niet. Ik herken, zie en ervaar blokkades, gevoelens, verbanden, gebeurtenissen en hoe zaken zich mogelijkerwijs gaan ontvouwen voor de komende periode.

Welke inzichten verschaft dit jou en hoe kan je daar een gevolg aan geven?
Aan de hand van wat naar voren komt, gaan we gaan het gesprek aan om het voor jou helder te krijgen, want uiteindelijk bepaal jij de koers!

Ben je benieuwd wat universum met jou wil delen? Je bent van harte welkom.

Hartelijke groet,
Franka

Lees meer..

Reviews

Consulent Franka heeft 41 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dankje

Anoniem - September 21 2020, 18:06

Graag gedaan

Franka - September 21 2020, 18:07
Ster Ster Ster Ster Ster

Hoi Franka, Heel erg bedankt voor het luisteren. Echt heel fijn. Het was echt een enorm verhaal. Super fijn om met jou te praten. Dank voor het meekijken en je inzichten. Je zag alles ook haarfijn. Veel liefs

Anoniem - Juli 25 2020, 10:39

Heel graag gedaan. Je bent een mooi mens

Franka - Juli 25 2020, 12:12
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel fijn chat-consult gehad met Franka, Ik heb heldere inzichten en bruikbare tips mee gekregen!

Anoniem - Juni 05 2020, 12:16

Dankjewel. Heel graag gedaan

Franka - Juni 08 2020, 21:29
Ster Ster Ster Ster Ster

Krachtig

Lous - Februari 07 2019, 19:03
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel lieve dame, grote dosis empathie,naar aanleiding dat ikzelf een lieve poes uit haar lijden heb moeten verlossen door omstandigheden. Véél dank. Chris

Chapo - Februari 02 2019, 15:10
Bekijk alle 41 reviews