Frits Kirchhoff - Box: 717 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 717 (€ 0,90 p.m.)

Frits Kirchhoff

0 reviews

Spiritueel adviseur/coach, voor geestelijke ondersteuning, advies, begeleiding, zingeving en persoonlijk succes.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 717 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Heb je last van de crisis en de hedendaagse chaos? Maak jij je zorgen om het corona virus, familie, je werk/bedrijf en sta je onder druk? Ben je angstig, gestrest, gespannen en daardoor het overzich

Heb je last van de crisis en de hedendaagse chaos?
Maak jij je zorgen om het corona virus, familie, je werk/bedrijf en sta je onder druk?
Ben je angstig, gestrest, gespannen en daardoor het overzicht kwijt?
Zit je in onzekerheid en zie je geen toekomstperspectief meer?
Zit jouw geestelijke kelder helemaal vol en heb je de behoefte aan een goed gesprek, rust en begrip of zoek je naar een uitweg voor jouw probleem?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Het is mijn roeping om mensen te helpen die geestelijk in de war zijn, onder druk staan en/of geen uitweg meer zien.

Ik kan je helpen door te luisteren zodat je weer rust en ruimte krijgt in je hoofd.
Ik kan je leren om te gaan met deze crisis en geef inzicht zodat jij duidelijkheid krijgt. Van daaruit kun je weer vanuit ontspanning en met zelfvertrouwen je weg vervolgen. Ik kan je adviseren op persoonlijk vlak of over je bedrijf zodat je weer weet hoe je verder kunt komen en weer een toekomstperspectief hebt.

Mijn missie bestaat ook uit het begeleiden van mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen, op zoek zijn naar de zin van het leven en het bereiken van persoonlijk succes.

Deze crisis is een goede gelegenheid om je te richten op zelfontwikkeling. Ik kan je daarin motiveren en begeleiden naar jouw gewenste eindresultaat. Dit is ook zeer geschikt voor ondernemers die zijn vastgelopen met hun bedrijf. Je leert dan ook verschillende manieren van ondernemen te ontdekken die je in kunt zetten om meer inkomsten te genereren.

Hiervoor zijn meerdere sessies nodig, Ik geef consulten online of aan huis. U kunt mij bellen voor informatie en/of het maken van een afspraak.

Wie ben ik?

Mijn naam is Frits Kirchhoff en ik ben een spiritueel adviseur Healer en coach, gespecialiseerd in Mind Power.
Ik geef spiritueel bewustzijnsgericht onderwijs, bied geestelijke ondersteuning en begeleid mensen op hun levenspad naar het gewenste eindresultaat. Om mijn passie/missie uit te kunnen voeren werk ik vanuit de vrije geest dus out of the box.

Ik ben buiten het huidig maatschappelijk systeem opgeleid en heb veel moeten leren op het gebied van Spiritualiteit, Mystiek, Esoterie, Geestkracht etc. Daarvoor heb ik harde lessen en ervaringen moeten ondergaan van emotionele en lichamelijk pijn.
Voor dit onderzoek en de levenservaringen moest ik heel veel levenstijd inleveren. Het heeft er wel toe geleid dat ik precies weet waar jij inzit en hoe ik jou het beste kan helpen.

Dus heb je hulp nodig aarzel dan niet en bel me. Ik sta voor je klaar om je te helpen.

Een warme groet van Frits

Lees meer..

Reviews

Consulent Frits Kirchhoff heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support