Afwezig

Gautama Healing

Ster Ster Ster Ster Ster
1 reviews

Reeds een 10tal jaar actief, Helderwetend/ -Voelend, kan bouwen op een rijke levenservaring en bekijk zaken vanuit meerdere of andere hoeken. Welkom!

Afwezig

Over mij

Hey lieve mensen, Ik werk op verschillende wijzen/lagen. Ik lees foto's, energie, voel in op de situatie en laat me daar vooral bijstaan door Lenormand, pendel, foto's, intuïtie en levens ervaring. G

Hey lieve mensen, Ik werk op verschillende wijzen/lagen. Ik lees foto's, energie, voel in op de situatie en laat me daar vooral bijstaan door Lenormand, pendel, foto's, intuïtie en levens ervaring.
Graag help ik je klaarheid krijgen in wat er zich rondom je afspeelt, wat van belang kan zijn.
Samen proberen we duidelijkheid te krijgen en je verder op weg te helpen.
Wees welkom en stel gerust je vragen .. We proberen die zeker te beantwoorden voor je.

Wees dus welkom, dan kijken we samen vooruit..

Namasté

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +1
  • Zielsverwanten +1

Reviews

Consulent Gautama Healing heeft 1 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Liefdevol persoon, heel fijn om mee te praten. Goed gesprek en duidelijke antwoorden waar je wat aan hebt. Hij kan goed invoelen en zit altijd goed met zijn voorspellingen. Dat geeft extra vertrouwen. Hij is ook een goede coach en hou je ook een spiegel voor op een wijze manier.

Trui - Januari 29, 14:01

Er komen nog spannende tijden aan, voor jullie beiden. Alles komt uiteindelijk wel goed, maar heeft zijn tijd nodig. Succes alvast

Gautama Healing - Januari 29, 16:46
Bekijk alle 1 reviews