Gerald - Box: 861 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 861 (€ 0,90 p.m.)

Gerald

Ster Ster Ster Ster Ster
7 reviews

Specialist in Tweelingziel en Energetische Verbindingen, Liefde, Relatie, transformatieprocessen & Toekomst.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 861 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

❤︎Alle antwoorden zitten in jou Ik help je ze slechts naar boven te halen. ❤︎ Welkom op mijn profiel mijn naam is Gerald en ik ben een bewustzijnsmentor. Doormiddel van jouw verhaal zie ik

❤︎Alle antwoorden zitten in jou Ik help je ze slechts naar boven te halen. ❤︎

Welkom op mijn profiel mijn naam is Gerald en ik ben een bewustzijnsmentor. Doormiddel van jouw verhaal zie ik in no-time jouw patronen, overtuigingen en belemmeringen liggen. Door aan je gedachten & emoties te werken kan jij jezelf weer achter het stuur van je eigen leven zetten.

Ik luister naar je verhaal en pik daar precies de punten uit waarmee je een nieuwe weg kunt inslaan. Vaak zit je zo vast in een patroon dat je maar moeilijk een andere weg kunt inslaan. Ik help je met een paar simpele stappen op weg.

Ik kan je helpen op de volgende onderwerpen/vragen:

❂ Scheiding/breuk en alleenstaande Vader/Moederschap

Wil je uit elkaar maar heb je geen idee hoe? Of zit je nog in een twijfel en wil je kijken of je er nog uit kan komen? Valt het alleenstaand Vader/Moederschap je zwaar en voel jij je eenzaam? Of wil je juist stappen maken naar je beste leven ever alleen geen idee hoe? 


❂ Samengestelde gezinnen
Niets in het leven is uitdagender dan een samengesteld gezin. Zielen die bij elkaar komen en elkaar goed kunnen irriteren en dan ook nog eens liefde te blijven naar die andere toe. Als je echt bewust wilt worden dan moet je een samengesteld gezin beginnen zei ooit mijn eigen mentor tegen me. Door samen te kijken waar de irritaties liggen kan jij een groei maken in jouw nieuwe samengesteld gezin. Want dat je aan die je partners kinderen (kan) irriteren zegt zoveel over jouw dan over haar/zijn kinderen?

❂ Jezelf zijn
Is misschien wel je grootste reis op aarde. Jezelf zodanig leren kennen en bewust te worden over al jouw patronen, belemmeringen, overtuigingen en angsten.
Je kunt daardoor steeds meer jouw mooiste leven gaan leven. Het is proces en er is geen eindstreep we groeien iedere dag

❂ Zielsconnecties 

Iedereen die je in je leven tegenkomt is vaak een zielsverwant die jouw iets te brengen heeft. Het kan van iedereen zijn van je partner en je kinderen tot je werkgever als mede je beste vriend of vriendin. Zij spiegelen jouw pijn stukken wat jij mag helen, door te “weten” wat ze jouw spiegelen kan jij aan je zelf werken.

❂ Liefdesrelaties/Tweelingzielen 

We willen het allemaal de perfecte en meest liefdevolle relaties maar juist in onze liefdesrelaties kan er ook heel veel pijn naar voren komen. Door aan de slag te gaan met deze pijn kan je een mooier en liefdevollere relatie krijgen met jezelf en je liefdespartner. Tweelingzielenrelatie zijn magisch en heftig tegelijk. Wat heeft deze relatie te betekenen en wat mis je van die ander wat je jezelf niet kan geven? Een tz-relaties is eigenlijk een reis in jezelf en kunnen ons nog harder raken in onze oude zielenwonden. Door eerst de pijn te transformeren en echt durven te kiezen voor jezelf en te durven kiezen vanuit onvoorwaardelijke liefde. (Zelf ben ik inmiddels al 4 jaar in union).❂ Narcisme
Het is een stempel die we drukken op een ander die heel veel manipulerend gedrag vertoont, moeilijk de liefde kan geven en ontvangen en altijd denkt dat hij/zij gelijk heeft. Dit kunnen trouwens zowel mannen als vrouwen zijn. De kunst is om door te hebben wat ze doen en daarboven te kunnen gaan staan.

❂ Business;
Ondernemen is mooi, maar soms voelt het erg alleen. Heb je sparringpartner nodig of merk je dat je veel overtuigen, belemmeringen en angsten voelt om de volgende stap(pen) te zetten in jouw business. Ik help je kijken op een diepere laag zodat jij je business kunt runnen op jouw unieke manier.

❥ Hoe ga ik te werk?

Ik luister naar je verhaal, wat jouw dwars zit of is overkomen. Door te luisteren haal ik al heel snel de patronen eruit en stel ik jouw vragen zodat de antwoorden bij jouw naar boven komen. Daarnaast vertrouw ik op mijn helderwetendheid om jouw te begeleiden naar jouw antwoorden.

Wie ben ik:
❂ Alleenstaande vader
❂ Samengesteld gezin op afstand
❂ Bewustzijn als Lifestyle
❂ Vrijheidsgenieter door mijn business
❂ Spiritueel is voor mij Bewustzijn over je eigen emoties en gedachtes
❂ Succes door groot te denken

En staat voor:

❂ BewustZIJN
❂ Journalen
❂ Mindset
❂ Authenticiteit
❂ Zelfliefde
❂ Liefdevolle grenzen stellen
❂ Power of emotions
❂ Matrix hoppen
❂ Vaderschap
❂ Business
❂ Ego en Essentie
❂ Spiegelen en patronen doorbreken
❂ Zielsverbindingen
❂ Me-time
❂ Spiritualiteit
❂ Wet van Aantrekking
❂ Manifesteren

Door bewust te worden over je eigen gedachtes, emoties en je onderbewuste lagen kan jij je leven leven waar jij zo graag naar verlangt. Ben jij klaar om je bewustzijn te openen dan hoor ik graag van je. Ook voor een luisterend oor ben je van harte welkom.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +1
Life Coaching icon
Life Coaching +2
  • Levensvragen +1

Reviews

Consulent Gerald heeft 7 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor t gesprek! ik luister goed naar mn gevoel en intuïtie gaat vanzelf nu Grtjes

Januari 01 2023, 18:31
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel voor het fijne gesprek van vanmiddag en vanavond. Het was mij al snel duidelijk dat je precies wist in welke richting te kijken om mij verder te helpen! Je bent echt heel sensitief en liefdevol! Ik hoop dat je nog vele mensen op weg mag helpen! Dank je wel!

eowyn - April 24 2022, 22:13

Graag gedaan, het was een fijn gesprek en je pakte het snel op. Je bent op de goede weg! Succes! je kan dit.

Gerald - April 24 2022, 23:07
Bekijk alle 7 reviews
nl en
Support