Giovanna - Box: 512 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 512 (€ 0,90 p.m.)

Giovanna

0 reviews

Met mijn kaarten geef ik u eerlijke inzichten en adviezen en zal tijdens ons gesprek helemaal voor u klaar staan. Nu ook Text-consult !

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 512 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Ik ben Giovanna en zal u met liefde helpen als u zit met bepaalde vragen waar u meer over wilt weten. Met mijn Tarot kaarten zal ik u inzicht en advies geven waar u wat mee kunt. Op medische vragen ma

Ik ben Giovanna en zal u met liefde helpen als u zit met bepaalde vragen waar u meer over wilt weten. Met mijn Tarot kaarten zal ik u inzicht en advies geven waar u wat mee kunt. Op medische vragen mag ik helaas niet ingaan, verder sta ik open en kunt u met alle vragen bij mij terecht.

Naast de Tarot waar ik een officieel certificaat voor heb blijf ik mij volop ontwikkelen en leer graag iedere dag nog bij.
Als u het fijn vindt kan ik ook gebruik maken van mijn:
*Pendel
*Engelen Tarot
*Bloementherapie orakelkaarten
*Feeën orakelkaarten
*Edelstenen en beschermengelen kaarten
*Angel cards
*Advies kaartjes van de Engelen
*Antwoorden van de Engelen
*Engelen in overvloed orakelkaarten

Nu ook Text-consult !
Hier kunt u via mij de engelen raadplegen.
Dit kan een dagkaart zijn, maar ook antwoorden of inzichten van een specifieke vraag. Ik geef u zo snel mogelijk een bericht, dit zal in ieder geval binnen 24 uur zijn.

Liefs van Giovanna

Lees meer..

Reviews

Consulent Giovanna heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support