Hedy - Box: 531 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 531 (€ 0,90 p.m.)

Hedy

Ster Ster Ster Ster Ster
4 reviews

Heldervoelende Coach, Healer, Lichtwerker, luisterend oor, een hartenmens.

Afwezig
Aanwezig Bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 531 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Mijn naam is Hedy, van Aziatisch origine, ik ben ervaringsdeskundige in elke vorm van mishandeling en ook ervaringsdeskundige op relationeel gebied. Dit heeft er toe geleid dat ik een schat aan levens

Mijn naam is Hedy, van Aziatisch origine, ik ben ervaringsdeskundige in elke vorm van mishandeling en ook ervaringsdeskundige op relationeel gebied. Dit heeft er toe geleid dat ik een schat aan levenservaring heb aangevuld door mijn heldervoelen en helderweten.
Ik kan luisteren zonder oordeel met compassie en begrip en kan invoelen waar je op dat moment zit.Je kunt me alles vertellen. Ik wil je helpen met de vragen die je hebt maar wat ook belangrijk is dat jij je anders of lichter voelt door het contact met mij via de chat. Als je eigenlijk 24/7 in je hoofd zit, zorgen voor rust in je hoofd zodat ik je dichter terug breng naar je hartverbinding. Als je het gevoel hebt dat je in de schaduw loopt en je weet even niet hoe je weer in het licht kan gaan staan. Als het licht in je hart wat is gedoofd weer aansteken dat je weer kan gaan shinen. Energie,liefde en licht sturen zodat je ook blokkades los kunt gaan laten en kunt helen. Dit is wat ik beknopt beschreven doe in mijn praktijk alleen dat in een sessie van ongeveer een uur tot 1,5 uur. De mogelijkheid om contact met me te krijgen is op dit moment is de chat, telefoon en via een text-consult.Ik gebruik geen kaarten. Ik hoop je snel te ontmoeten in mijn virtuele chatroom.

Liefs en Hartegroet
van mij

Lees meer..

Reviews

Consulent Hedy heeft 4 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel

Anoniem - Juli 17 2021, 19:59

Geen dank met liefde gedaan

Hedy - Juli 17 2021, 20:24
Ster Ster Ster Ster Ster

Hoi, Hedy dank voor je advies en healing die je mij gaf. Het heeft mijn hart, emotioneel geroerd. En ja ik sta nu op de eerste plaats. En wat ik je vertelde dat is nog steeds mijn grote wens. Ik durf, er nu ook eerlijk voor uit komen. Dat mijn wens wordt vervuld. Dank je wel, lieve grt M

Nusa - Juli 27 2020, 11:01

Met alle liefde gedaan M. Hartegroet Hedy

Hedy - Juli 27 2020, 21:02
Ster Ster Ster Ster Ster

Dag, Hedy. Dank voor je luisterend oor. Je bent daarbij ook een hele lieve dame. Lieve grt, M.

Nusa - Juli 27 2020, 10:46

Heel graag gedaan

Hedy - Juli 29 2020, 15:01
Bekijk alle 4 reviews
nl en
Support