Hendrikje - Box: 792 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 792 (€ 0,90 p.m.)

Hendrikje

Ster Ster Ster Ster Ster
3 reviews

Bedreven in het geven van inzichten, mooie chakra & aurahealing energie, heldervoelend, helderhorend, helderziend, bewustzijn & transformatie.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 792 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Zodra je mijn stem hoort zal je deze als rustgevend ervaren en sta ik open voor jouw "energie". Wat je ook te vertellen, delen of te vragen hebt, weinig is mij vreemd. Voel je vrij. Ik vind het belang

Zodra je mijn stem hoort zal je deze als rustgevend ervaren en sta ik open voor jouw "energie". Wat je ook te vertellen, delen of te vragen hebt, weinig is mij vreemd. Voel je vrij. Ik vind het belangrijk om vooral eerlijk tegen je te zijn en daarbij laat ik mij leiden door wat ik hoor, zie en voel en gebruik daarbij ook een combinatie van Astrologie en Numerologie. Een stem zegt ook veel over jou, daarom hoor ik je het liefst, juist omdat er zoveel gevoel uit spreekt.
Veel liefs van mij en het is altijd fijn om te horen hoe je het consult hebt ervaren en veel dank alvast als je hiervoor tijd wilt maken.

Lees meer..

Reviews

Consulent Hendrikje heeft 3 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Hele enthousiaste vrouw die me heeft laten inzien dat ik de sleutel zelf in handen heb. Heel erg bedankt voor het lieve gesprek en ik wens je heel veel succes op deze lijn. Liefs Annemiek

annemiek - Januari 27 2021, 15:56

Veel dank lieve Annemiek, avec plaisir! Zet je intentie neer en laat de tijd z’n werk doen❤️

Hendrikje - Januari 27 2021, 15:59
Bekijk alle 3 reviews
nl en
Support