Hilda - Box: 867 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 867 (€ 0,90 p.m.)

Hilda

Ster Ster Ster Ster Ster
1 reviews

Heldervoelend, Soulcommunicator, Soulhealer. Gericht op jouw spirituele ontwikkeling, hoogsensitiviteit en relaties. Healing tijdens het consult.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 867 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Lieve mensen, Fijn dat je kennis wilt maken. Ben je vast gelopen en kan je de antwoorden niet vinden? Ik wil je graag helpen. Samen gaan we aan het werk om de antwoorden op jouw levensvragen te vin

Lieve mensen,
Fijn dat je kennis wilt maken.
Ben je vast gelopen en kan je de antwoorden niet vinden? Ik wil je graag helpen. Samen gaan we aan het werk om de antwoorden op jouw levensvragen te vinden. Door mijn heldervoelendheid voel ik waar in jouw lichaam de knelpunten zitten. Ik help je daarmee contact te maken.
Voor meer antwoorden zal ik me afstemmen op jouw ziel of een spirituele begeleider via mijn Tao-kanaal. Het is ook mogelijk om een reading voor je te doen en je tijdens het consult een healing te geven. Mijn Tao-healing heeft een hoge vibratie en frequentie en zal jouw hart openen, jouw negatieve gedachten transformeren. Alles is erop gericht dat jij (je) beter gaat voelen, dichter bij jezelf komt en je meer liefde en licht gaat ervaren.
De buitenwereld weerspiegelt altijd iets van jou. Maar dat is niet zo gemakkelijk te zien hé. Sta jij er open voor om naar jezelf te kijken? Ik help je hierbij hoor. Samen komen we eruit.

Lees meer..

Reviews

Consulent Hilda heeft 1 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 1 reviews
nl en
Support