Iliana - Box: 552 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 552 (€ 0,90 p.m.)

Iliana

Ster Ster Ster Ster Ster
11 reviews

Alles is energie! Inzichten over Natuur, Klimaat, Boodschappen van Wilde dieren, Natuurspirits, Symbolen enz. Je bent niet alleen! Op woensdag.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 552 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Lieve lezer, Balanceer jij ook tussen hoofd en hart? Met het consult krijgt je hart een heldere stem. En het laat je zien wat jouw invloed is. Ik leg de verbanden tussen je gedachten, keuzes, hart en

Lieve lezer,
Balanceer jij ook tussen hoofd en hart? Met het consult krijgt je hart een heldere stem. En het laat je zien wat jouw invloed is. Ik leg de verbanden tussen je gedachten, keuzes, hart en het grote geheel. Je ontvangt praktische tips en tegelijkertijd de inzichten die nodig zijn om verder te groeien.

Door de stem van je hart te horen, voel je duidelijk waar je passie ligt en welke keuzes voor vreugde zorgen. Met deze nieuwe inzichten kun je de toekomst positief beinvloeden.

Een consult is voor jou of voor je huisdier.

EMERGENCY ENGELEN HEALING
Als je veel stress voelt of onder druk staat, geeft deze healing je een rustpunt. Je ontvangt de engelen healing met Angels Healing Light. Een healing is aanvullend, nooit de vervanging van een medisch consult. ˚ ˚ ˚ Aanvraag via Text Consult, binnen 24 uur antwoord. ˚ ˚ ˚

TELEFONISCH CONSULT
Vraag dit consult via de chat of met een belafspraak.

Over mij
Mijn naam is Iliana. Ik werk paranormaal met engelen en de natuurwereld, als therapeut ben ik geaccrediteerd. Ik channel en communiceer met verschillende werelden als medium en healer. In mijn familie ben ik de derde generatie healer. Met één been sta ik in deze wereld, met de andere in die van Spirit. Over 1000+ consulten heb ik mogen geven. ❤️

Feedback
Heb je feedback? Laat dan je review achter na een consult. 🙏🏻

✨ Iliana ✨

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +1
  • Zelfbewustzijn +1

Reviews

Consulent Iliana heeft 11 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel voor het fijne gesprek! Misschien ging ik een beetje breed in mijn vraagstelling, maar dat komt omdat nu alles in 1 keer op dit punt staat. Tis alsof ik alle informatie heb. Maar niet weet waar ik mag beginnen. Maar zoals je zei dat het een goeie start is! :)

Wouter - Januari 01 2023, 14:03

Jij ook bedankt en je bent precies daar waar je hoort te zijn. Vertrouw er maar op. Een goede start voor het nieuwe jaar!

Iliana - Januari 01 2023, 15:28
Bekijk alle 11 reviews
nl en
Support