Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 552 (€ 0,90 p.m.)

Iliana

Ster Ster Ster Ster Ster
10 reviews

Werkend vanuit liefde en verbinding! Healing en coaching voor jou of je (huis)dier. Helder medium, healer, sjamanistisch. English | Nederlands

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 552 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Lieve lezer, Het leven is balanceren tussen hoofd en hart. Je hoofd spreekt luid en je hart die fluistert. Met het luisteren naar je hart, wordt alles veel helderder voor je. Wil je ook weten hoe je

Lieve lezer,

Het leven is balanceren tussen hoofd en hart. Je hoofd spreekt luid en je hart die fluistert. Met het luisteren naar je hart, wordt alles veel helderder voor je. Wil je ook weten hoe je je leven kunt bijsturen?

Alles is met elkaar verbonden en niets is toeval in je leven. Ik help je zien wat je invloed is, leg de verbanden tussen je gedachten, keuzes, hart en het grote geheel. Daarnaast help ik je om op je hart af te stemmen. Je hart staat voor vreugde en passie! Jouw nieuwe inzichten hebben invloed op je toekomst, deze maak je in het hier en nu.

Een consult is voor jou of je huisdier.

˚ ˚ ˚ Over mij ˚ ˚ ˚

Mijn naam is Iliana. Als geaccrediteerd therapeut, werk ik met engelen en de natuurwereld. Ik channel en communiceer met verschillende werelden. Ben tekenaar, medium en healer. In mijn familie ben ik de derde generatie healer. Met één been sta ik in deze wereld, met de andere in die van Spirit. Inmiddels heb ik over duizend consulten mogen geven.

˚ ˚ ˚ Extra Diensten (alleen Text consult) ˚ ˚ ˚

RESCUE ENGEL HEALING
Je ontvangt Angels Healing Light helend licht van de engelen. Een healing is aanvullend, nooit de vervanging van een medisch consult.

˚ ˚ ˚ Bereikbaarheid ˚ ˚ ˚

Je bereikt me via chat, telefoon en text consult.
* Telefoongesprek: vraag aan via de chat.
Text consult : vraag 24 uur/dag aan. Je ontvangt binnen 24 uur bericht.

˚ ˚ ˚ Feedback ˚ ˚ ˚

Deel je ervaring met anderen en laat een review achter.

♡ Iliana

Lees meer..

Reviews

Consulent Iliana heeft 10 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 10 reviews