Afwezig
Profielfoto van Imenza 2

Imenza

Ster Ster Ster Ster Ster
1 reviews

Krachtige fotoreading, Intuïtieve, helderhorend, heldervoelend, Pedagoge, energetisch therapeut, hulpverlener, therapeut en lifecoach

Afwezig

Over mij

Hallo lieve mensen, Ik ben Imenza (lifecoach/ spiritueel, hulpverleners en therapeut) en ik ben hier mensen verder te helpen. Ik gebruik vooral mijn intuïtie en heldervoelendheid om mensen te onde

Hallo lieve mensen,

Ik ben Imenza (lifecoach/ spiritueel, hulpverleners en therapeut) en ik ben hier mensen verder te helpen. Ik gebruik vooral mijn intuïtie en heldervoelendheid om mensen te ondersteunen om terug te komen in hun eigen kracht.

Ik help je bij het beantwoorden van je vragen. Ik ondersteun je en motiveer je in je eigen proces op alle vlakken en in alle obstakels die je in het leven tegen komt.

Ik heb heel veel ervaring in het leven en mijn motto is: when they say you can’t do it. Do it twice and take pics..

Ik ben er klaar voor en wil jou graag verder helpen om jezelf te vinden, jezelf te herpakken en te genieten van je leven..
Dit verdien jij!
Je bent welkom bij mij..


Tot gauw

Lees meer..

Reviews

Consulent Imenza heeft 1 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Imenza is super on point! Ze benoemd dingen die ik zelf niet zag. Goede tips en mooie boodschappen. Bedankt Imenza

Sarah - Oktober 27 2021, 09:08

Bedankt voor je review. Anytime❤️

Imenza - Oktober 27 2021, 09:10
Bekijk alle 1 reviews