Iris – verheldert en verbindt - Box: 649 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 649 (€ 0,90 p.m.)

Iris – verheldert en verbindt

0 reviews

Medium*| Paragnost | Astroloog | Familie-opstellingen | Relatietherapeut | Spiritueel leraar en levenscoach voor non-dualiteit, zingeving en ontwaken.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 649 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

* Heldervoelend - Helderziend - Helderwetend. Iris Antwoorden en Inzichten Welkom op mijn profiel. Kijk op je gemak even rond zodat je ondertussen kunt voelen of je met mij contact wil opnemen

* Heldervoelend - Helderziend - Helderwetend.

Iris Antwoorden en Inzichten

Welkom op mijn profiel. Kijk op je gemak even rond zodat je ondertussen kunt voelen of je met mij contact wil opnemen.
Mijn kernkwaliteiten zijn verhelderen en verbinden. Ik dring gemakkelijk door tot de essentie van de situatie / probleem en kan van daaruit inzicht geven in de oorzaken van problemen. Vervolgens help ik geduldig, zonder oordelen, maar wel met duidelijkheid jou de weg terug te vinden naar je hart, naar je verlangen, naar de verbinding met jezelf, naar het ervaren van liefde, vrijheid en verbinding.

Medium (heldervoelend, helderwetend, helderziend | Spiritueel levenscoach | Professioneel astroloog | Begeleider familie-opstellingen | Relatietherapeut | Leraar en coach voor non-dualiteit, zingeving en ontwaken.

Welkom! Je kunt bij mij terecht voor zowel de kleine dagelijkse dilemma’s als de grote levensvragen. En natuurlijk alles daar tussen in. Ik kijk graag met je mee om je inzichten te geven waarmee je zelf invloed kunt uitoefenen op jouw situatie of dilemma. Hierbij maak ik gebruik van mijn mediamieke kwaliteiten, astrologische kennis en systemische wijsheid. Het is mijn kwaliteit om snel tot de kern van de situatie te komen. Ik ben ruimdenkend en, als gevolg van mijn jarenlange ervaring, is mij nog weinig vreemd. Ik ben gericht op het doorgronden van onderliggende oorzaken en dynamieken en deze aan jou te verhelderen in het licht van bewustzijn.

Mijn levensvisie is geworteld in het bewustzijn van non-dualiteit.
Het is mijn missie jou te inspireren tot zelfrealisatie. Realisatie van al het moois dat jij altijd al was, maar waarvan de volmaakte heelheid nog onvoldoende in het licht van jouw bewuste aandacht is gekomen. Zelfrealisatie is het directe gevolg van het vrijmaken van meer bewustzijn. In het licht van jouw vrij gemaakte bewustzijn kunnen angst en verdriet nog steeds opkomen en gaan, maar zich niet langer vastzetten in zwaarte en pijn. Ik begeleid je graag in het vrijmaken van het licht van de oneindige universele intelligentie in jou.

Toekomst gerichte vragen

Mocht je met een toekomst gerichte vraag willen bellen, zoals bijvoorbeeld “Wat zal de toekomst mij brengen op het vlak van de liefde?” dan wil ik je uitnodigen om vooraf je vraag te herformuleren tot “Wat kan ik doen om mijn verlangen naar een geliefde in mijn leven te realiseren?” of misschien nog beter: “Welke overtuiging in mijzelf, blokkeert het ontvangen van liefde?”

Wij zijn namelijk zelf degene die, meestal volledig onbewust, de belemmering vormen voor het ontvangen van dát waar we naar verlangen. Universele intelligentie communiceert met jou, door middel van jouw verlangens. Jouw verlangen maakt je ervan bewust dat zich een nieuwe ervaring (bijvoorbeeld liefde) door jou heen wil manifesteren.

Je huidige situatie, is de uitkomst van je creatie uit het verleden. Als je in het verleden, om welke reden dan ook, de doorstroming van liefde nog niet kon toelaten, dan zal dat in de toekomst ook niet gebeuren, tenzij je de belemmering daartoe opheft.

Ik wil je graag van dienst zijn bij jouw zelfonderzoek naar en de bevrijding van de belemmerende overtuiging in jou.

Alles waar wij naar verlangen, verlangt naar ons!

Ik kijk uit naar onze telefonische ontmoeting! Tot snel.

Professionele Astrologie

Astrologie heeft lange tijd een imago-probleem gehad, wat ongelooflijk jammer is, gezien de heldere krachtige mogelijkheden van de diverse horoscoopvormen. (Geboortehoroscoop, jaarhoroscoop, relatiehoroscoop, uurhoekastrologie, etc.)

Momenteel waait er gelukkig een verfrissende wind over de astrologie en met name de jongere generaties, die soms best wel wanhopig naar sturing in hun leven zoeken, hebben de astrologie als heldere richtinggever in het eigen individuele leven ontdekt.
Ik ben er ongelooflijk blij mee dat ik al ruim 17 jaar een praktijk-voerend professioneel astrologe ben en vooral ook jonge mensen kan helpen om de richting te vinden die kan bijdragen aan realisatie van al het potentieel dat zij vanaf hun geboorte in hun leven hebben meegebracht.

Astrologie is één van mijn instrumenten die ik kan inzetten om bij te dragen aan jouw zelfrealisatie.
Astrologie heeft een enorm brede reikwijdte en kan voorzien in vragen m.b.t.
- persoonlijke kwaliteiten / talenten, zingeving, onbewuste saboteur, ontwikkelingspotentieel
- jou als ouder inzicht geven in de unieke persoonlijkheid van jouw kind en wat het kind van zijn/haar vader en moeder nodig heeft voor een optimale ontwikkeling van het kind.
- Studie- en beroepskeuze, ook handig wanneer je wilt omscholen of het gevoel hebt dat je je roeping nog niet gevonden hebt.
- Relatievraagstukken. Dit kan zowel gaan om jouw persoonlijk. Wie ben ik een relatie, wat voor een man/vrouw past bij mij, wat verwacht ik van een relatie, etc. Het kan ook gaan om relatievraagstukken tussen jou en je partner.
- Zakelijke toepassingen.

Naast telefonische consulten bied ik mijn astrologische kennis aan via persoonlijke, speciaal voor jou schriftelijk uitgewerkte profielen. Mijn aanbod betreft:
- Persoonlijkheidsprofiel
- Levensmissieprofiel
- Relatieprofiel
- Studie- en beroepskeuzeprofiel
- Kinderprofiel
- Bedrijfsprofiel
Lees meer hierover op de website van Iris Lenderink

Lees meer..

Reviews

Consulent Iris – verheldert en verbindt heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support