Afwezig
Profielfoto van Irma 1

Irma

0 reviews

HSP als Kracht - Begeleiding Spiritueel Proces & Hoger Bewustzijn - Je Bent wat je Eet - Hoe blijf je Zen & in Balans - Kaartenset Doreen Virtue

Afwezig

Over mij

Hallo, ik ben Irma. Van harte welkom! Er zijn veel mensen die HSP (High Sensitive Person oftewel Hooggevoelig) zijn, maar dit (nog) niet van zichzelf weten. Hierdoor kunnen ze onnodig tegen allerlei

Hallo, ik ben Irma. Van harte welkom!

Er zijn veel mensen die HSP (High Sensitive Person oftewel Hooggevoelig) zijn, maar dit (nog) niet van zichzelf weten. Hierdoor kunnen ze onnodig tegen allerlei problemen aanlopen en dat is jammer, want het is een prachtige eigenschap!

Zelf kwam ik er pas in 2012 achter – ik was 42 - dat ik HSP ben. Toen ik dat eenmaal wist, vielen er heel veel puzzelstukjes op de plek! In diezelfde periode begon ik spiritueel te ontwaken en werd me duidelijk dat er absoluut meer is tussen hemel en aarde. Ook paste ik mijn voedingspatroon aan – wat voor mij als vanzelfsprekend voelde - en kwam ik steeds meer in balans, zowel geestelijk als lichamelijk.

Als ervaringsdeskundige HSP, spiritueel persoon en gediplomeerd erkend natuurvoedingsadviseur bied ik je graag een luisterend oor en kan ik je inzichten verschaffen. Ik kan je handvatten aanreiken om beter met je hoogsensitiviteit om te gaan: Je hooggevoeligheid als Kracht!

Ik help je graag verder!

Liefs,

Irma

Lees meer..

Reviews

Consulent Irma heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews