Iselia - Box: 818 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Iselia

Ster Ster Ster Ster Ster
4 reviews

Lichtwerker, Energiewerker, Kinderpsycholoog, Nieuwetijdskinderen, Intuïtief, Healing, Pendelen

Afwezig

Over mij

Ik help ouders met inzicht krijgen in zichzelf en hun kind. Met prikkelverweking voor hooggevoelige Nieuwetijdskinderen wat zich op wat voor manier ook uit. - Kinderen krijgen is leuk, opvoeden is

Ik help ouders met inzicht krijgen in zichzelf en hun kind. Met prikkelverweking voor hooggevoelige Nieuwetijdskinderen wat zich op wat voor manier ook uit.

- Kinderen krijgen is leuk, opvoeden is geregeld een uitdaging! Alles wat aandacht krijgt, groeit! -

Door mijn enorme ervaring heb ik kennis van veel situaties, daarbij kan ik met mijn intuïtie (en waar nodig mijn pendel) het juiste advies geven.

Als Lichtwerker is het mijn wens de Nieuwetijdskinderen een respectvolle en waardige start te geven in het leven. Met mijn energie voel ik wat nodig is en ik kan reiki op afstand geven.

Zowel in het onderwijs als in de psychologie heb ik op een prettige manier met kinderen gewerkt aan het stap voor stap overwinnen van obstakels. Ouders van Nieuwetijdskinderen help ik door middel van mijn advies, daarbij kijk ik per situatie wat nodig is om hun kind passend en liefdevol te ondersteunen.

Lees meer..

Reviews

Consulent Iselia heeft 4 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 4 reviews
nl en