Isis - Box: 530 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Isis

0 reviews

Intuitief counselor, Tarotkaarten, Invoelend, Deep energy healing op afstand, Transformatie werk voor vrouwen/ mannen die zich nu op 1 willen zetten.

Afwezig

Over mij

Als je in bent in voor verandering, of je wilt inzicht en bewustzijn op je vraag, connect met me en laat je naar een nieuwe lichtstroom voeren. Ik geef jou en je thema de aandacht die het nodig heeft.

Als je in bent in voor verandering, of je wilt inzicht en bewustzijn op je vraag, connect met me en laat je naar een nieuwe lichtstroom voeren. Ik geef jou en je thema de aandacht die het nodig heeft. Isis, ze is mijn voornaamste gids, is goed in rock en roll stijl transformaties, humor, liefde, oprechtheid en ook vaak een advies/ perspectief op praktisch en emotioneel niveau . Tarotleggingen doe ik al 24 jaar, afgestemd op jouw thema in liefde/ werk/ relaties. Astrologie hoort ook bij mijn gereedschap. Di/do/zo van 12-14, en op afroep.

Lees meer..

Reviews

Consulent Isis heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support