Jacqueline - Box: 364 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 364 (€ 0,90 p.m.)

Jacqueline

Ster Ster Ster Ster Ster
4 reviews

Heldervoelend en helderwetend. Gedipl. Coach voor levens- en zakelijke vragen (ook executive). Discretie gewaarborgd.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 364 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Met spirituele coaching kun je op de juiste manier weer in je kracht komen te staan, zowel zakelijk als privé. Vooral als je negatieve overtuigen weer om kunt buigen naar positieve door verkregen i

Met spirituele coaching kun je op de juiste manier weer in je kracht komen te staan, zowel zakelijk als privé. Vooral als je
negatieve overtuigen weer om kunt buigen naar positieve door verkregen inzichten. Door inzichten kunnen je blokkades worden opgeheven en krijg je je doel weer helder. Als je in je kracht staat, je blokkades opgeheven zijn en je levensdoel helder is, kun je er weer helemaal voor gaan en veel gemakkelijker je doel bereiken. Overtuigingskracht doet wonderen en blijf vooral bij jezelf, want daarin ligt de daadwerkelijke kracht!Sparringpartner of gewoon een goed gesprek.
Ook kinderen en HSP. Burn-Out en Depressie. Healing. Verwerking van verdriet of als je het gevoel hebt dat je de op de verkeerde weg in het leven terecht bent gekomen en nu vastloopt. Oplossen onverwerkte gebeurtenissen. Balans in het leven. Levensvraagverheldering.

Lees meer..

Reviews

Consulent Jacqueline heeft 4 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Topper!

Maurice - December 07 2021, 15:10

Jacqueline - December 08 2021, 05:59
Bekijk alle 4 reviews
nl en
Support