Jacqueline Zegel Astrocoaching

Westerse Astrologie, Maya-astrologie, Transits, inzicht op het gebied van liefde, relaties, werk en omgaan met chronische ziekten / Also in English

Gebeld worden door Jacqueline Zegel Astrocoaching?

Nu gebeld worden »

De consulent is momenteel niet bereikbaar


 • Te bereiken op:
 • 070 - 7000 000 (via credits)
 • 0909 - 7000 000 (€ 0,90 p.m.)
 • Afwezig
 • Boxnummer 806
 • Rekent € 1,30 per minuut

Profiel

 • Levensvragen
 • Liefde & Relatie
 • Luisterend oor
 • Astrologie
 • Zielsverwanten
 • Spirituele ontwikkeling
 • Stress coaching
 • Vedische astrologie
 • Burn-out coach
 • Life Coaching

Eindelijk terug van weggeweest!

Welkom !!

Mijn naam is Jacqueline en graag help en adviseer ik met alles wat er ook maar bij je speelt. Ik maak daarbij gebruik van de Westerse astrologie en de Maya-astrologie. Al ruim 25 jaar ben ik met astrologie bezig en telkens weer raakt het mij hoe mooi en kloppend het is.
Tijdens mijn eigen ziekte proces heb ik veel gehad aan de Maya-astrologie en heb ik mogen ervaren dat niet elke dag "donker" is, al kan het soms wel zo voelen. Alle dagen hebben een andere kleur en energie en zo is het ook met mensen.
De Tzolkin Maya-kalender laat dat heel mooi zien. Samen kunnen we kijken naar jouw unieke zegel en wat dat zegel jou wil zeggen.

Tijdens het consult kijk ik in eerste instantie naar jouw Westerse geboorte-horoscoop en geef ik je uitleg hierover.
Jouw geboorte-horoscoop geeft vele inzichten over jouw manier van handelen, jouw gevoelsleven, jouw talenten en wat de thema's zijn die nu op dit moment spelen in jouw leven.
De positie van de Noordelijke en Zuidelijke Maansknoop zegt iets over vorige levens en met welke missie je dit leven bent binnengekomen. Ook is je Ascendant veelzeggend mbt hoe anderen jou zien en hoe jij jezelf presenteert naar de wereld.

De Transits laten de processen zien waar je nu door heen gaat en wat je zou kunnen doen om het proces in een betere baan te leiden. De Transits zijn de planeetstanden van nu ten opzichte van je geboorte horoscoop. De invloed van de Transits is groot en afhankelijk van het huis/ levensgebied waar een transit planeet doorheen loopt vertellen ze je veel over de gebeurtenissen die zich nu afspelen op bv liefdesgebied, gezondheid of carriere.

Fijn als je je geboortedatum, tijd en plaats met me wilt delen.

In Lak'ech -Maya- voor : "ik ben een andere jij"

Warme groet,

Jacqueline

* heb je het moeilijk met deze heftige tijd, waarin zoveel gebeurt, dan sta ook ik altijd open voor een gesprek.

* ik geef geen medische adviezen

Reviews

Consulent Jacqueline Zegel Astrocoaching heeft 7 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het consult kan een review gegeven worden via de telefoon, of in het klanten-account.

Hieronder vindt u de laatste reviews met een geschreven bericht.

Het was zo ontzettend goed! Wat een fijn gesprek. Wat een bron van wijsheid. Diep dankbaar voor deze sessie.

Een geregistreerde gebruiker - 03-06-2021 23:24
  Dank je wel en zo ontzettend graag gedaan!
Reactie van: Jacqueline Zegel Astrocoaching

Ontzettend bedankt! Ik voel me opgelucht. Het is niet makkelijk geweest. Heel fijn om te horen dat er na de zomer veranderingen gaan komen. Ik ben er zo klaar voor! Liefs

Een niet-geregistreerde gebruiker - 14-05-2021 15:58
  Heel graag gedaan! Jij hebt zo veel kracht en liefde in je ! Blijf in vertrouwen. Er gaat veel veranderen maar uiteindelijke ten goede !
Reactie van: Jacqueline Zegel Astrocoaching

Dank je wel Jacqueline voor je heldere uitleg! Je hebt me zo’n waardevolle inzichten gegeven over mijn verleden, de dingen waar ik nu tegenaan loop en over de belangrijke kruispunten in mijn leven. Ik voel me gezien en heb een pak meer rust nu. Nu kan ik aan de slag. En wat heb je een gigantisch uitgebreide innerlijke bibliotheek aan kennis en wijsheid in je! Dank om het met zo veel zorg en liefde te brengen.

Een geregistreerde gebruiker - 11-05-2021 18:14
  Met heel veel liefde voor jou gedaan ! Jouw nieuwe weg ontvouwt zich dit jaar. Alles wat jij altijd al wilde zal zich manifesteren X
Reactie van: Jacqueline Zegel Astrocoaching

Bekijk alle 7 reviews

Uitgelichte consulenten

TopConsulenten zijn bereikbaar via: