Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 806 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Jacqueline Zegel Astrocoaching 1

Jacqueline Zegel Astrocoaching

Ster Ster Ster Ster Ster
7 reviews

Westerse Astrologie, Maya-astrologie, Transits, inzicht op het gebied van liefde, relaties, werk en omgaan met chronische ziekten / Also in English

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 806 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Eindelijk terug van weggeweest! Welkom !! Mijn naam is Jacqueline en graag help en adviseer ik met alles wat er ook maar bij je speelt. Ik maak daarbij gebruik van de Westerse astrologie en de M

Eindelijk terug van weggeweest!

Welkom !!

Mijn naam is Jacqueline en graag help en adviseer ik met alles wat er ook maar bij je speelt. Ik maak daarbij gebruik van de Westerse astrologie en de Maya-astrologie. Al ruim 25 jaar ben ik met astrologie bezig en telkens weer raakt het mij hoe mooi en kloppend het is.
Tijdens mijn eigen ziekte proces heb ik veel gehad aan de Maya-astrologie en heb ik mogen ervaren dat niet elke dag "donker" is, al kan het soms wel zo voelen. Alle dagen hebben een andere kleur en energie en zo is het ook met mensen.
De Tzolkin Maya-kalender laat dat heel mooi zien. Samen kunnen we kijken naar jouw unieke zegel en wat dat zegel jou wil zeggen.

Tijdens het consult kijk ik in eerste instantie naar jouw Westerse geboorte-horoscoop en geef ik je uitleg hierover.
Jouw geboorte-horoscoop geeft vele inzichten over jouw manier van handelen, jouw gevoelsleven, jouw talenten en wat de thema's zijn die nu op dit moment spelen in jouw leven.
De positie van de Noordelijke en Zuidelijke Maansknoop zegt iets over vorige levens en met welke missie je dit leven bent binnengekomen. Ook is je Ascendant veelzeggend mbt hoe anderen jou zien en hoe jij jezelf presenteert naar de wereld.

De Transits laten de processen zien waar je nu door heen gaat en wat je zou kunnen doen om het proces in een betere baan te leiden. De Transits zijn de planeetstanden van nu ten opzichte van je geboorte horoscoop. De invloed van de Transits is groot en afhankelijk van het huis/ levensgebied waar een transit planeet doorheen loopt vertellen ze je veel over de gebeurtenissen die zich nu afspelen op bv liefdesgebied, gezondheid of carriere.

Fijn als je je geboortedatum, tijd en plaats met me wilt delen.

In Lak'ech -Maya- voor : "ik ben een andere jij"

Warme groet,

Jacqueline

* heb je het moeilijk met deze heftige tijd, waarin zoveel gebeurt, dan sta ook ik altijd open voor een gesprek.

* ik geef geen medische adviezen

Lees meer..

Reviews

Consulent Jacqueline Zegel Astrocoaching heeft 7 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Het was zo ontzettend goed! Wat een fijn gesprek. Wat een bron van wijsheid. Diep dankbaar voor deze sessie.

Juni 03 2021, 23:24

Dank je wel en zo ontzettend graag gedaan!

Jacqueline Zegel Astrocoaching - Juli 03 2021, 11:45
Ster Ster Ster Ster Ster

Ontzettend bedankt! Ik voel me opgelucht. Het is niet makkelijk geweest. Heel fijn om te horen dat er na de zomer veranderingen gaan komen. Ik ben er zo klaar voor! Liefs

Mei 14 2021, 15:58

Heel graag gedaan! Jij hebt zo veel kracht en liefde in je ! Blijf in vertrouwen. Er gaat veel veranderen maar uiteindelijke ten goede !

Jacqueline Zegel Astrocoaching - Mei 14 2021, 16:02
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel Jacqueline voor je heldere uitleg! Je hebt me zo’n waardevolle inzichten gegeven over mijn verleden, de dingen waar ik nu tegenaan loop en over de belangrijke kruispunten in mijn leven. Ik voel me gezien en heb een pak meer rust nu. Nu kan ik aan de slag. En wat heb je een gigantisch uitgebreide innerlijke bibliotheek aan kennis en wijsheid in je! Dank om het met zo veel zorg en liefde te brengen.

Mei 11 2021, 18:14

Met heel veel liefde voor jou gedaan ! Jouw nieuwe weg ontvouwt zich dit jaar. Alles wat jij altijd al wilde zal zich manifesteren X

Jacqueline Zegel Astrocoaching - Mei 11 2021, 18:31
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Jacqueline ❤️ Zoveel dank voor je wijsheid, je geduld en je scherpe inzichten. Echt mijn hart in. En in pure waarheid. Liefs

Maankind - Mei 01 2021, 22:28

Heel graag gedaan! Je bent een geweldige vrouw en hebt zoveel kracht ! Heb vertrouwen in het proces ! LiefsX

Jacqueline Zegel Astrocoaching - Mei 01 2021, 22:30
Ster Ster Ster Ster Ster

Wat heeft Jacqueline veel wijsheid en kennis. Heel gedegen. Met veel liefde keek ze naar situatie en gaf antwoord op mijn specifieke vragen. Ze heeft heel duidelijke adviezen waar ik echt iets mee kon. Dankbaar voor dit mooie gesprek dat me nu al verder heeft geholpen.

April 26 2021, 12:14

Dank je wel! Heel graag gedaan en ik wens je heel veel succes met al je plannen. Je bent op de goede weg!

Jacqueline Zegel Astrocoaching - April 26 2021, 16:18
Bekijk alle 7 reviews