Reviews

Consulent Jacqueline Zegel Astrocoaching heeft 7 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Het was zo ontzettend goed! Wat een fijn gesprek. Wat een bron van wijsheid. Diep dankbaar voor deze sessie.

Juni 03 2021, 23:24

Dank je wel en zo ontzettend graag gedaan!

Jacqueline Zegel Astrocoaching - Juli 03 2021, 11:45
Ster Ster Ster Ster Ster

Mei 28 2021, 21:52
Ster Ster Ster Ster Ster

Ontzettend bedankt! Ik voel me opgelucht. Het is niet makkelijk geweest. Heel fijn om te horen dat er na de zomer veranderingen gaan komen. Ik ben er zo klaar voor! Liefs

Mei 14 2021, 15:58

Heel graag gedaan! Jij hebt zo veel kracht en liefde in je ! Blijf in vertrouwen. Er gaat veel veranderen maar uiteindelijke ten goede !

Jacqueline Zegel Astrocoaching - Mei 14 2021, 16:02
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel Jacqueline voor je heldere uitleg! Je hebt me zo’n waardevolle inzichten gegeven over mijn verleden, de dingen waar ik nu tegenaan loop en over de belangrijke kruispunten in mijn leven. Ik voel me gezien en heb een pak meer rust nu. Nu kan ik aan de slag. En wat heb je een gigantisch uitgebreide innerlijke bibliotheek aan kennis en wijsheid in je! Dank om het met zo veel zorg en liefde te brengen.

Mei 11 2021, 18:14

Met heel veel liefde voor jou gedaan ! Jouw nieuwe weg ontvouwt zich dit jaar. Alles wat jij altijd al wilde zal zich manifesteren X

Jacqueline Zegel Astrocoaching - Mei 11 2021, 18:31
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Jacqueline ❤️ Zoveel dank voor je wijsheid, je geduld en je scherpe inzichten. Echt mijn hart in. En in pure waarheid. Liefs

Maankind - Mei 01 2021, 22:28

Heel graag gedaan! Je bent een geweldige vrouw en hebt zoveel kracht ! Heb vertrouwen in het proces ! LiefsX

Jacqueline Zegel Astrocoaching - Mei 01 2021, 22:30
Ster Ster Ster Ster Ster

Mei 01 2021, 21:15
Ster Ster Ster Ster Ster

Wat heeft Jacqueline veel wijsheid en kennis. Heel gedegen. Met veel liefde keek ze naar situatie en gaf antwoord op mijn specifieke vragen. Ze heeft heel duidelijke adviezen waar ik echt iets mee kon. Dankbaar voor dit mooie gesprek dat me nu al verder heeft geholpen.

April 26 2021, 12:14

Dank je wel! Heel graag gedaan en ik wens je heel veel succes met al je plannen. Je bent op de goede weg!

Jacqueline Zegel Astrocoaching - April 26 2021, 16:18