Janine - Box: 370 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Janine

0 reviews

Zit je helemaal vast? Ik help je weer sterker in je kracht!

Afwezig

Over mij

Hoi leuk dat je op mijn profiel kijkt! Ik ben een easy going type, je kunt met mij overal over praten, ik heb geen taboes. Naast mijn theoretische kennis, gaven heb ik ook een enorme dosis ervaringsd

Hoi leuk dat je op mijn profiel kijkt! Ik ben een easy going type, je kunt met mij overal over praten, ik heb geen taboes.

Naast mijn theoretische kennis, gaven heb ik ook een enorme dosis ervaringsdeskundigheid.

Met een goed gesprek komen we samen tot inzichten. Ik zit beslist niet op de stoel van de therapeut, maar wil als een maatje een arm om je heen slaan. Ik werk vanuit gevoel en raadpleeg mijn kaarten en pendel om bevestiging te krijgen. Als je een foto upload kan ik desgewenst een fotoreading doen.. Je kunt bij mij terecht voor vragen op het gebied van de liefde, spiritueel ontwaken/HSP en vragen over werk en studie. Zit ik in een innerlijke transformatie? Waarom trek ik bepaalde mensen aan? Kortom een goed gesprek lucht meestal op. Ik oordeel niet en zal een luisterend oor bieden en je vragen zo nauwkeurig beantwoorden. Tot snel.

Lees meer..

Reviews

Consulent Janine heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support