Afwezig
Profielfoto van Jasmijn 45

Jasmijn

Ster Ster Ster Ster Ster
260 reviews

Heldervoelend en helderwetend, sterk intuitief, spiritueel, liefde en relaties, medium, kaartlegster, luisterend oor, advies,zielsverwanten, soulmates

Afwezig

Over mij

Lieve mensen, Mijn naam is Jasmijn. Ik ben helderwetend en sterk intuitief. Al sinds kleins af aan wist ik vaak exact hoe situaties zich verder zouden ontwikkelen. Op latere leeftijd ben ik mijn sp

Lieve mensen,

Mijn naam is Jasmijn. Ik ben helderwetend en sterk intuitief. Al sinds kleins af aan wist ik vaak exact hoe situaties zich verder zouden ontwikkelen. Op latere leeftijd ben ik mijn spirituele gaven verder gaan ontwikkelen. Middels het leggen van o.a de lenormandkaarten krijg ik een duidelijk verhaal in beeld door te zien, horen, en voelen. Alle informatie die ik daarbij doorkrijg benoem ik en hoop hiermee je vragen te beantwoorden en je verder op weg te helpen.

Tijd voorspellen blijft lastig maar vaak zie ik wel de gebeurtenissen die op je pad komen. Soms kan iets langer duren omdat wij bijvoorbeeld lang in onze eigen angsten blijven hangen. Ik probeer je te helpen door te vertrouwen op hetgeen dat voor jou bestemd is.

Vragen over de liefde beantwoord ik het liefst. Ik verdiep mij graag in zielsverwanten en de moeilijke processen die daarbij komen kijken. Verder kan ik ook vragen over werk en financieen beantwoorden.

Ik geloof erin dat wij allemaal onze eigen persoonlijke lessen in het leven hebben die (indirect) te maken hebben met onze spirituele ontwikkeling. Soms helpt een zielsverwant ons bij deze lessen en dit kan frustrerend en ingewikkeld zijn. Ik kijk graag met je mee om inzicht te krijgen in je eigen (liefdes) proces.

Geen vraag is voor mij te gek! Ik help je graag verder op weg en doe dit met veel passie en liefde.

Ik hoop je snel te spreken!

Veel liefs,

Jasmijn

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +27
  • Zielsverwanten +7
  • Tweelingzielen +1
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +1
Kaartleggen icon
Kaartleggen +2
  • Kaartleggingen Algemeen +2

Reviews

Consulent Jasmijn heeft 260 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor je snelle reactie!

Gladness - September 15, 22:22
Ster Ster Ster Ster Ster

Duidelijk

Ruud - September 15, 18:45
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik typte nog 'liefs en tot de volgende keer' maar je was al weg. Zo fijn altijd met jou te chatten. Echt geweldig ben je. Kom heel graag nog een keer, en dan met goed nieuws!!! Nogmaals veel dank Jasmijn.

annemiek - September 06, 16:47

aah het gaat zo snel soms he hihi. Heel graag gedaan

Jasmijn - September 06, 17:33
Ster Ster Ster Ster Ster

Wat een fijne chat weer schat!! Hahaha verleider was echt een goede van je!! Nou ik was benieuwd naar die nieuweee man iig :D spreek je snel weer lieverd dikke kus X

Straight - September 05, 15:50

Haha ja zo kreeg ik het door hihi dikke knuffel

Jasmijn - September 06, 15:28
Ster Ster Ster Ster Ster

Zo zuiver medium en altijd erg veel steun aan Jasmijn! Ik vertrouw op een hereniging met P en een mooie toekomst.. positief vooruit ❤️❤️❤️

Reineke - September 03, 22:46

Jasmijn - September 03, 23:33
Bekijk alle 260 reviews