Jasmijn - Box: 678 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Jasmijn

Ster Ster Ster Ster Ster
351 reviews

Heldervoelend en helderwetend, sterk intuitief, spiritueel, liefde en relaties, medium, kaartlegster, luisterend oor, advies,zielsverwanten, soulmates

Afwezig

Over mij

Lieve mensen, Mijn naam is Jasmijn. Ik ben helderwetend en sterk intuitief. Al sinds kleins af aan wist ik vaak exact hoe situaties zich verder zouden ontwikkelen. Op latere leeftijd ben ik mijn sp

Lieve mensen,

Mijn naam is Jasmijn. Ik ben helderwetend en sterk intuitief. Al sinds kleins af aan wist ik vaak exact hoe situaties zich verder zouden ontwikkelen. Op latere leeftijd ben ik mijn spirituele gaven verder gaan ontwikkelen. Middels het leggen van o.a de lenormandkaarten krijg ik een duidelijk verhaal in beeld door te zien, horen, en voelen. Alle informatie die ik daarbij doorkrijg benoem ik en hoop hiermee je vragen te beantwoorden en je verder op weg te helpen.

Tijd voorspellen blijft lastig maar vaak zie ik wel de gebeurtenissen die op je pad komen. Soms kan iets langer duren omdat wij bijvoorbeeld lang in onze eigen angsten blijven hangen. Ik probeer je te helpen door te vertrouwen op hetgeen dat voor jou bestemd is.

Vragen over de liefde beantwoord ik het liefst. Ik verdiep mij graag in zielsverwanten en de moeilijke processen die daarbij komen kijken. Verder kan ik ook vragen over werk en financieen beantwoorden.

Ik geloof erin dat wij allemaal onze eigen persoonlijke lessen in het leven hebben die (indirect) te maken hebben met onze spirituele ontwikkeling. Soms helpt een zielsverwant ons bij deze lessen en dit kan frustrerend en ingewikkeld zijn. Ik kijk graag met je mee om inzicht te krijgen in je eigen (liefdes) proces.

Geen vraag is voor mij te gek! Ik help je graag verder op weg en doe dit met veel passie en liefde.

Ik hoop je snel te spreken!

Veel liefs,

Jasmijn

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +64
  • Zielsverwanten +9
  • Tweelingzielen +1
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +2
Life Coaching icon
Life Coaching +1
  • Levensvragen +1
Kaartleggen icon
Kaartleggen +3
  • Kaartleggingen Algemeen +3

Reviews

Consulent Jasmijn heeft 351 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel maar weer

Odes - Juni 20, 14:56
Ster Ster Ster Ster Ster

❤️🙂‍↔️😘

Tara - Juni 17, 19:34
Ster Ster Ster Ster Ster

bedankt .. ben je er morgenavond ook en welke tijde meestal? xl

Anoniem - Mei 02, 21:16
Ster Ster Ster Ster Ster

Zoals altijd, heel fijn om te kunnen sparren met haar en haar kwaliteit om situaties te kunnen zien.

MarieLouise - April 30, 07:21

☺️????????

Jasmijn - Mei 01, 15:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Weer een heel fijn gesprek met lieve Jasmijn, die zoveel weet en kan zien of voelen. Ik heb er veel aan. Nu gaat t mooie review getal van 333 wel naar 334.... liefs

MarieLouise - Februari 26, 20:02

Mooi mens ben je .Heel mooi hoe je zelf ook dit proces zo intuitief aangaat. Ik ben blij dat ik daarin mag aanvullen ????

Jasmijn - Februari 27, 11:05
Bekijk alle 351 reviews
nl en
Support