Jeanne - Box: 278 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Jeanne

Ster Ster Ster Ster Ster
5 reviews

Medium/paragnoste

Afwezig

Over mij

Hallo ik ben Jeanne, ik ben ruim 30 jaar werkzaam als medium/paragnoste. Ik wek voornamelijk met engelen en gidsen, en als het mag kan ik in contact treden met dierbaren die over zijn. In mijn praktij

Hallo ik ben Jeanne, ik ben ruim 30 jaar werkzaam als medium/paragnoste. Ik wek voornamelijk met engelen en gidsen, en als het mag kan ik in contact treden met dierbaren die over zijn. In mijn praktijk werk ik ook met edelstenen, waskaartstrijken en het zuiveren van personen en gebouwen, waaronder uiteraard woningen.
www.jomajaco.com

Lees meer..

Reviews

Consulent Jeanne heeft 5 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Mooi hey Jeanne, hoe jij zonder kaarten hebt gelezen! Top!

November 11 2017, 12:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Wow, ze pakt de energie gelijk goed op! En ze houdt je niet onnodig aan de lijn, kort en krachtig!!

November 11 2017, 12:42
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik ging op mijn gevoel en de vorige resentie af en ze is inderdaad snel met voorspelling.. dingen die ik Al eerder heb gehoord maar ook hoe ik in elkaar zit Kon ze snel aanvoelen.. De meeste consulenten doen er lang over.. Zij absoluut niet. Echt top!

Oktober 17 2017, 12:28
Ster Ster Ster Ster Ster

Een hele lieve dame die bij haar gedacht blijft maar het ook niet mooier maakt dan dat het is. Ze gaf mij vertrouwen. Ze is ook vrij snel met haar voorspellingen en houdt je niet onnodig lang aan de lijn.

December 24 2016, 16:52
Bekijk alle 5 reviews
nl en
Support