Jeff - Box: 896 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 896 (€ 0,90 p.m.)

Jeff

Ster Ster Ster Ster Ster
34 reviews

Ervaren medium op gebied van Liefde | Ontrouw | Narcisme | Misbruik | Gaslighting | Scheiding | Familie | Overledenen | Financiën | Energy Clearing.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 896 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Mijn naam is Jeff. Ik geef je graag vanuit mijn hart en intuïtie een helder advies zodat je kunt gaan leven vanuit jouw pure essentie. Heb je een dierbare verloren? Een verbroken liefdesrelatie? Een

Mijn naam is Jeff. Ik geef je graag vanuit mijn hart en intuïtie een helder advies zodat je kunt gaan leven vanuit jouw pure essentie. Heb je een dierbare verloren? Een verbroken liefdesrelatie? Een overspelende partner of ben je je baan kwijt? Dit soort gebeurtenissen zijn voor een mens zeer ingrijpend. Tegenwoordig komt CPTSS (Complexe posttraumatische stressstoornis) steeds vaker voor en wordt het ook in verband gebracht met mensen die te maken hebben (gehad) met een narcistische ouder of partner, waarbij de eigen behoeftes en identiteit noodgedwongen weggecijferd werden. Als ervaringsdeskundige op deze gebieden ben ik een luisterend oor voor je en laat ik je jouw eigen waarden en waarheid ontdekken.

Tijdens het consult kun je aangeven waar je tegen aan loopt en dan kijk ik naar wat ik voor je kan betekenen. Desgewenst kan ik je ook een healing op afstand geven of een meditatie oefening laten doen en leer ik je om weer volledige verbinding met jezelf te ervaren en van daaruit met de wereld om je heen. Ik ben helderziend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Fotolezen is een specialiteit dus je mag ook een foto uploaden via een tekstconsult.

Op 37-jarige leeftijd ontdekte ik dat ik over sterke paranormale vermogens beschikte. Terugkijkend op mijn leven vielen daardoor alle puzzelstukjes op zijn plek. Ieder mens is uniek. Leer dieper te voelen, te belichamen en met hart en ziel te ontdekken zodat je van daaruit warme relaties en liefdevolle verbindingen mag ervaren.

Wat kun je mij vragen?

Je kunt gerichte en open vragen stellen over alles wat er momenteel speelt in je leven.

Voorbeeldvragen:

Wat voelt mijn partner nog voor mij?
Heeft mijn partner een ander?
Wanneer gaat de liefde van mijn leven weg bij zijn huidige partner?
Hoe lang duurt het nog voordat er weer liefde op mijn pad komt?
Wanneer krijg ik weer een nieuwe baan?
Hoe gaat het nu met mijn overleden vader, moeder of partner?

Tot snel op de chat of bellijn!

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +11
  • Zielsverwanten +3
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +2
  • Zelfbewustzijn +1
  • Helderziendheid +1

Reviews

Consulent Jeff heeft 34 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

heel erg prettig gesprek en vooral leerzaam, dank je wel Jeff.

Sabine - Augustus 23 2023, 14:31

Graag gedaan Sabine. Je hebt nu heel veel informatie waarmee je voor jezelf aan de slag kan. De komende week dagelijks 7 keer oefenen :-)

Jeff - Augustus 23 2023, 14:37
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik wil je hierbij bedanken voor het goede consult! Ik denk dat het voor mij het belangrijkste is om dicht bij mijzelf te blijven staan en in feite hem zijn gang te laten gaan en daar niet meer mee bezig te zijn.

Roosmilan - Augustus 22 2023, 00:51

Dankje! Hij dient behandeld te worden met therapie. Anders blijven de provocaties en de agressie terugkomen en is er geen toekomst samen.

Jeff - Augustus 22 2023, 01:02
Ster Ster Ster Ster Ster

Het gesprek nam een verassende wending. Ik herken alles wat je zegt Jef en probeer het praktisch te vertalen naar mijzelf. Ik wil graag lessen trekken uit ons gesprek. Ben bang dat ik alles weer vergeet maar moet misschien juist loslaten en vertrouwen dat ik het wel weet? Fijn gesprek!

Jody - Augustus 01 2023, 22:43

Dank voor je mooie review! Loslaten hoeft niet. Omarm, accepteer en laat alles er zijn, zonder het te willen veranderen. Vanuit je hart!

Jeff - Augustus 01 2023, 22:57
Ster Ster Ster Ster Ster

Fijne Reading, voelt het goed aan en geeft oprecht advies. Ik hoop op betere tijden en moet leren vertrouwen op mijn gevoel Liefs!💖

Reineke - Mei 19 2023, 00:13

Dankjewel Reineke! Blijf dicht bij jezelf en kijk naar wat je écht wilt en wat je écht gelukkig maakt. Dan komt het zeker goed :) X

Jeff - Mei 19 2023, 00:20
Ster Ster Ster Ster Ster

Zeer goed! Duidelijk en eerlijk

Eline - Mei 14 2023, 18:54

Dankjewel Eline. Je bent heel goed opweg. Blijf dit vooral volhouden! X

Jeff - Mei 14 2023, 18:59
Bekijk alle 34 reviews
nl en
Support