Jennifer - Box: 913 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Jennifer

Ster Ster Ster Ster Ster
1 reviews

Nieuw maar ervaren! Kaartleggingen: liefde, werk, zielsmissie, trauma, rouw, life & soul coaching, healing, spiritueel ontwaken, manifesteren.

Afwezig

Over mij

Hi, ik ben Jennifer! Ik heb mijn eigen praktijk als spiritueel life & purpose coach. Mijn specialiteit is het werken met (bewuste en onbewuste) blokkades - waar loop jij tegenaan? Met mijn biotensor

Hi, ik ben Jennifer!

Ik heb mijn eigen praktijk als spiritueel life & purpose coach. Mijn specialiteit is het werken met (bewuste en onbewuste) blokkades - waar loop jij tegenaan? Met mijn biotensor spoor ik de blokkade op, en die help ik je op afstand releasen. Het maakt niet uit of blokkades uit dit leven komen, uit vorige levens of uit je familielijn (vorige generaties); I got you!

Daarnaast ben ik je coach en vraagbaak voor alles wat met persoonlijke en spirituele ontwikkeling te maken heeft. Loop je ergens tegenaan in je relatie, in je werk of onderneming, in je financiën/money mindset, in het ouderschap, in je gezondheid, in je missie als lichtwerker? Heb je met rouw en verlies te maken? Ik help je graag. Hiervoor zet ik onder andere mijn helderweten en heldervoelen in, mijn biotensor, en mijn compleeeeet uit de hand gelopen verzameling engelenkaarten en orakelkaarten ;-)

Zoek je verdieping over manifesteren, de universele wetten (waaronder de wet van aantrekking) en het leven van je purpose in life / zielsmissie? Ook daarvoor ben je aan het juiste adres!

Over mij: een aantal jaar geleden ben ik naar dit pad gegidst. Daar gingen flink wat crisissen aan vooraf: ik ben een zoontje verloren, gevolgd door een echtscheiding. Mijn moeder overleed na een slopend ziekbed en een intensieve periode van mantelzorgen, waardoor ik geen ouders meer had (mijn vader overleed eerder in mijn leven). Ik weet dus hoe het voelt als alle bodem onder je voeten geslagen wordt. Gelukkig weet ik óók dat het leven weer glans kan krijgen! Het is mijn passie om ook anderen daarin bij te staan - zodat ook jij weer de magie van het leven volop gaat ervaren!

Ik heb een 2 jarige HBO beroepsopleiding tot levenscoach en bezit meerdere certificaten (behaald in binnen- en buitenland) voor onder andere energy healing en traumaverwerking. Ook ben ik gecertificeerd angel guide en kaartlegger.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +1

Reviews

Consulent Jennifer heeft 1 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Jennifer was ontzettend lief in de chat. Ik had een vraag over de liefde en kreeg zo’n mooi antwoord via de kaarten. Ongelooflijk hoe passend het antwoord was. Ik ben nu weer gerustgesteld en weet hoe ik nu verder kan! Super bedankt, ik kom zeker bij je terug!

Wieteke - December 11 2023, 22:57

Dankjewel lieve Wieteke! Ik wens je al het moois in de liefde toe <3

Jennifer - December 11 2023, 23:03
Bekijk alle 1 reviews
nl en
Support