Jenny Blom - Box: 570 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 570 (€ 0,90 p.m.)

Jenny Blom

Ster Ster Ster Ster Ster
5 reviews

Ervaren medium, heldervoelend, horend en wetend. Contact met levenden en overledenen. Duidelijkheid in liefde, relaties en financiën.

Afwezig
Aanwezig Bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 570 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Door op een open en intuïtieve wijze in gesprek te gaan help ik je graag om inzichten te krijgen. Mijn werkwijze is direct en ik kom snel tot de kern van je vraag, of datgene waar je mee zit. Uiteraa

Door op een open en intuïtieve wijze in gesprek te gaan help ik je graag om inzichten te krijgen. Mijn werkwijze is direct en ik kom snel tot de kern van je vraag, of datgene waar je mee zit. Uiteraard altijd met respect en compassie. Vragen over je leven,werk,financiën, de toekomst of ander zaken? Als paragnost en medium stel ik mij open voor mijn gidsen voor de levenden en overledenen. Ook met behulp van Engelenkaarten kunnen we kijken en wat zich aandient. Ik ben een geboren Healer voor eenieder die hulp vraagt.

Lees meer..

Reviews

Consulent Jenny Blom heeft 5 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Voor het eerst gesproken met Jenny. Goed consult, hetgeen ze vertelde kwam overeen met wat iemand anders (ook een goed medium) had gezegd. Ze gaf ook nog een paar goede tips. Ik zal haar zeker nog een keer bellen.

helen - Juli 21 2019, 11:49

Dank je wel voor je mooie review

Jenny Blom - Juli 22 2019, 14:34
Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor het kijken net. Ik weet alleen niet of ik hem nog terug wil aangezien hij elke keer weg loopt. En voor mijn gevoel een spelletje speelt gr w

sweetiewendy - April 29 2019, 14:57

Hallo lieve Wendy, Dank voor je review. Volg je hart! Liefs, Jenny

Jenny Blom - April 29 2019, 15:04
Bekijk alle 5 reviews
nl en
Support