Jeroen - Box: 801 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 801 (€ 0,90 p.m.)

Jeroen

Ster Ster Ster Ster Ster
3 reviews

Gids, Helder horend en helder voelend. Jouw kompas voor als je even de weg niet meer. Levenspad, Tzolkin & Arcturianen

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 801 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Als geen ander weet ik hoe het is om de weg kwijt te zijn. Dit gevoel ken ik maar al te goed. Maar als er 1 iemand is die altijd weer een weg vindt, dan ben ik dat ook. Ik loop de onbewandelde paden.

Als geen ander weet ik hoe het is om de weg kwijt te zijn. Dit gevoel ken ik maar al te goed. Maar als er 1 iemand is die altijd weer een weg vindt, dan ben ik dat ook. Ik loop de onbewandelde paden. Dat maakt dat ik een gids ben en voor jou als kompas optreedt voor als je even de weg kwijt bent of richting kan gebruiken.

Een luisterend oor met intuïtieve begeleiding.
Belangrijk hierbij is dat ik er voor jou bén(!) en een luisterend oor bied. Ik bied jou de ruimte en veiligheid om je hart te luchten en je verhaal kwijt te kunnen en zal zonder oordeel naar jou luisteren. Vaak komt hier al veel informatie op door en ontstaat er al een stukje heling. Ik ben een krachtige spaceholder, helder horend, helder voelend en ook helder ziend. Mijn gidsen en helpers, waaronder mijn Arcturiaanse gidsen, helpen met het creëren van intuïtieve antwoorden die jou richting geven.

De energie van de dag.
Verder werk ik met de (Dag)energieën zoals beschreven in de Tzolkin (de 'Maya Kalender').

Mijn passie is om mensen in verbinding te brengen met de verschillende en vele aspecten van hun levens(pad) energieën zoals beschreven in deze kalender, om hun zo in verbinding te brengen met de stroom van het leven. Dit is echt voor mensen die meer uit hun leven willen halen, willen groeien en ontwikkelen en meer in verbinding met de stroom van het leven willen komen.

Ik ben benieuwd wat ik voor jou kan en mag betekenen.

Lieve groet, Jeroen

Lees meer..

Reviews

Consulent Jeroen heeft 3 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Fijne informatie, nieuw avontuur! Dank je wel :)

eowyn - Maart 02 2021, 22:02
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel Jeroen voor het fijne consult, ik zal zeker doorgaan met waar ik mee bezig ben.

Februari 15 2021, 23:05

Graag gedaan!

Jeroen - Februari 16 2021, 22:53
Bekijk alle 3 reviews
nl en
Support