Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 143 (€ 0,90 p.m.)

Johanna Dijkstra

Ster Ster Ster Ster
20 reviews

Zeer ervaren en gewoon! Eerlijke en to the point readings en advies op het gebied van liefde, relaties, daten en ondernemerschap en werk.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 143 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Hallo ik ben Johanna, zeer ervaren en gewoon! Eerlijke en to the point readings en advies op het gebied van liefde, relaties, daten en ondernemerschap en werk. Ik geef intuïtieve readings met mijn e

Hallo ik ben Johanna, zeer ervaren en gewoon!

Eerlijke en to the point readings en advies op het gebied van liefde, relaties, daten en ondernemerschap en werk. Ik geef intuïtieve readings met mijn eigen ontworpen kaartendeck.

Heb je hulp nodig bij het maken van die juiste keuze? Twijfel je soms welke stappen je mag nemen of wie je kan vertrouwen? Het kan soms voorkomen dat ik je iets vertel wat je niet wilt horen. Ik ben altijd eerlijk, correct en liefdevol om jouw vooruit te helpen in plaats van stil te staan.

Ik heb alleen je voornaam, leeftijd en je vraag om je inzicht te geven. Stel je vragen met respect, ik ben geen flipperkast waar je een muntje in gooit en gaat rattelen. Ik ben gespecialiseerd in liefde, geluk, carriere en geldzaken, mindset en de wet van aantrekking.

Ik zal al je vragen met liefde, respect beantwoorden en je een eerlijke reading geven, mijn readings zijn anders dan je hebt ervaren bij anderen. Ik doe dit al 22 jaar en heb veel mensen de liefdevolle hand aangeboden.

Tot snel
Liefs,
Johanna

Lees meer..

Reviews

Consulent Johanna Dijkstra heeft 20 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Jij bent zeer to the point, aangenaam gesprek gehad met humor, en realistisch, wanneer de ontmoeting plaats vindt bel ik je terug om te toosten! Fijne eindejaarsfeesten Dank je wel!

Flower - December 28 2018, 11:38
Ster Ster Ster Ster Ster

Wat een super fijn gesprek, heel herkenbaar en fijn dat het toch weer een bevestiging geeft. Ik hou van duidelijke taal en dat heb ik gekregen, dank je wel x tot de volgende keer

Sonja - Juli 24 2018, 10:31

Dank je wel voor je lieve woorden. En fijn om te horen dat je bevestiging hebt gekregen. Je bent een topper. Tot de volgende keer.

Johanna Dijkstra - Juli 24 2018, 11:15
Ster Ster Ster Ster Ster

Eerlijk

Eschinta - Juni 30 2018, 18:04

Dank je wel voor je lieve woorden!

Johanna Dijkstra - Juni 30 2018, 18:06
Ster Ster Ster Ster Ster

Goed en snel, daar houd ik van! Dankjewel :)

Anoniem - December 03 2017, 12:25

Dank je wel voor je lieve woorden! En heb het vertrouwen in jezelf jij bent een kanjer Liefs, Johanna

Johanna Dijkstra - December 03 2017, 19:05
Ster Ster Ster Ster Ster

Johanna het was een erg fijn gesprek, inderdaad erg duidelijk en voor mij positief, kom je zeker nog een keer "bezoeken" met mijn vragen, dank

Sabine - Juni 19 2017, 17:38
Bekijk alle 20 reviews