Reviews

Consulent Johanna Dijkstra heeft 20 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster

Hilde - Januari 06 2020, 17:55
Ster Ster Ster

Wat een super lieve vrouw! En wat fijn om bepaalde dingen te horen super top! Dankjewel❤

Soedma - Oktober 28 2019, 10:34

Dank je wel lieverd voor je lieve woorden. ❤ jij bent ook een topper en volg je hart ❤ Dikke knuffel

Johanna Dijkstra - Oktober 28 2019, 18:27
Ster Ster

sorry ,weinig concreets te melden ,draait wat rond met vragen en komt dan met dat ze t mss niet goed heeft uitgelegd of ik t verkeerd lees .jammer

marina - Januari 17 2019, 17:32

Hallo, jammer dat we elkaar verkeerd hebben begrepen. Liefs, Johanna

Johanna Dijkstra - Januari 17 2019, 18:53
Ster Ster Ster Ster Ster

Jij bent zeer to the point, aangenaam gesprek gehad met humor, en realistisch, wanneer de ontmoeting plaats vindt bel ik je terug om te toosten! Fijne eindejaarsfeesten Dank je wel!

Flower - December 28 2018, 11:38
Ster Ster Ster Ster Ster

A - December 03 2018, 18:42
Ster Ster Ster Ster Ster

Wat een super fijn gesprek, heel herkenbaar en fijn dat het toch weer een bevestiging geeft. Ik hou van duidelijke taal en dat heb ik gekregen, dank je wel x tot de volgende keer

Sonja - Juli 24 2018, 10:31

Dank je wel voor je lieve woorden. En fijn om te horen dat je bevestiging hebt gekregen. Je bent een topper. Tot de volgende keer.

Johanna Dijkstra - Juli 24 2018, 11:15
Ster Ster Ster Ster Ster

Eerlijk

Eschinta - Juni 30 2018, 18:04

Dank je wel voor je lieve woorden!

Johanna Dijkstra - Juni 30 2018, 18:06
Ster Ster Ster Ster Ster

lizet - Juni 30 2018, 10:59

Dank je wel voor je sterren, het was een prachtig gesprek je bent een kanjer

Johanna Dijkstra - Juni 30 2018, 13:28
Ster Ster Ster

Goeie levensles !

Lieverd - Mei 28 2018, 10:15

Dank je wel voor je compliment. En fijn dat je het als levensles ziet. Je bent een topper. Liefs, Johanna

Johanna Dijkstra - Mei 28 2018, 11:01
Ster Ster Ster Ster Ster

Puppy - Mei 09 2018, 20:34

Dank je wel voor de 5 sterren, ik vond het ook een fijn gesprek . Je bent een kanjer

Johanna Dijkstra - Mei 09 2018, 21:47