Joke

Dier & Allround Medium & Expertise Vermissing Zaken & Psychometrie

Gebeld worden door Joke?

Nu gebeld worden »

De consulent is momenteel in gesprek


De wachtrij is vol De wachtrij is gesloten In wachtrij plaatsnemen »

Log in om gebruik te kunnen maken van de wachtrij.


De consulent is momenteel niet bereikbaar

 • Te bereiken op:
 • 070 - 7000 000 (via credits)
 • 0909 - 7000 000 (€ 0,90 p.m.)
 • Afwezig
 • Boxnummer 269
 • Rekent € 1,00 per minuut

Profiel

 • Levensvragen
 • Liefde & Relatie
 • Gezondheid
 • Luisterend oor
 • Zakelijk
 • Contact met overledenen

Goedendag en welkom op mijn profiel. Ik ben Joke en al geruime jaren bezig met het paranormale fenomeen. Als medium krijg ik boodschappen door dat zich manifesteerd in het horen, zien, weten, voelen, proeven en ruiken. Ik werk zonder de kaarten en pendel maar puur door de energie in te voelen en te lezen.
In mijn loopbaan als medium heb ik veel vermissingen van dieren gedaan en met succes kunnen helpen. Maar ik ben ook thuis in het allround mediumschap. Wat ik van u verlang dat de vraag/vragen gebaseerd zijn op eerlijkheid zodat ik U optimaal van dienst kan zijn.
Ook geef ik readings over wijlen beminde zowel mens als dier en kan er van genieten om boodschappen door te geven bestemd voor u of kenmerken opdat u weet dat het over de juiste persoon of dier gaat. Tot slot voel u vrij mij te bellen.

Mijn levens motto: God helpt hen die zichzelf helpen! Warme groetjes Joke.Inzake vermissingen heb ik al keer op keer aangetoond erg nauw te kunnen kijken (psychometrie). Ik werk daarin discreet en vanuit mijn professie komt er niets naar buiten, ik help U graag.

Een mededeling, ik krijg erg veel verzoeken op facebook joke medium inzake dieren vermissingen. Om mijn clientele een beetje tegemoet te komen bied ik de chatoptie aan voor 70 cent per minuut dit is uitsluitend voor de vermissingen maar u mag natuurlijk ook gewoon bellen...Voor de chat functie gelieve eerst een berichtje te sturen middels facebook ik zit niet allround achter de computer en dan loopt U mij mis.

Warme groetjes joke

Reviews

Consulent Joke heeft 68 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het consult kan een review gegeven worden via de telefoon, of in het klanten-account.

Hieronder vindt u de laatste reviews met een geschreven bericht.

Lieve Joke, ik heb je nu voor de 2e keer gesproken. Je bent een topper!! Je hebt mij mooie voorspellingen gedaan over de man van dansen!! Je bent een lieverd, zodra het uitgekomen is zal ik het je zeker laten weten lieverd. Veel liefs xx

Een geregistreerde gebruiker - 04-01-2018 00:46
  Er voor gaan he xx
Reactie van: Joke

Lieve Joke, Op aanraden van iemand heb ik jou leren kennen. Wat ben jij goed en super aardig!! Je hebt mij zulke mooie voorspellingen gedaan over de man van dansles. En onze toekomst samen. Je was positief en je ziet dat de relatie er snel aan gaat komen voor ons....2018 wordt ons jaar volgens jou!! En ook zag je een mooie toekomst voor ons samen....ik verheug mij er nu al op. Gedetailleerd krijg jij dingen door...ongelooflijk!!! Ben benieuwd lieve Joke. Ik wens je een hele fijne jaarwisseling en dat je een mooi jaar mag krijgen. Mensen bel Joke....zij voelt alles goed aan!! Veel liefs

Een geregistreerde gebruiker - 27-12-2017 22:02
  Dankjewel en ook jij de beste wensen voor 2018
Reactie van: Joke

Lieve Joke, Iedere keer weer krijg je bijzondere gezegde en beschrijvingen door waar ik altijd weer versteld van sta. Ik wil je weer heel erg bedanken voor je reading en zo mooi dat ik iedere keer weer andere dingen hoor die uiteindelijk doelen op hetzelfde onderwerp! Zodra alles kenbaar is dan zal ik dat als eerste kenbaar maken naar jou toe......, want dat is toch een droom waar iedereen naar verlangt? Lieve Joke, ik wil je via deze weg (helaas lukte dat niet bij de laatste reading omdat mijn tegoed op is) hele mooie Kerstdagen wensen en ik ga je zeker nog bellen voor het Nieuwe Jaar!. Dikke knuffel, A.

Een geregistreerde gebruiker - 21-12-2017 23:54
  Jij ook een fijne kerst lieverd
Reactie van: Joke

Bekijk alle 68 reviews