Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 586 (€ 0,90 p.m.)

Joke

0 reviews

Intuitief gesprekspartner daarbij gebruikmakend van diverse kaartendecks. Reiki op afstand en orthomoleculair advies.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 586 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Als intuitief gesprekspartner kan ik je o.a., m.b.v. diverse kaartendecks, bijstaan. Soms weet je het gewoon even niet, of zie je niet waar je in zit. Dan is het goed om iemand in te schakelen die neu

Als intuitief gesprekspartner kan ik je o.a., m.b.v. diverse kaartendecks, bijstaan. Soms weet je het gewoon even niet, of zie je niet waar je in zit. Dan is het goed om iemand in te schakelen die neutraal is en op een andere manier naar de situtie kijkt en jou weer op weg helpt. Dat is wat ik graag doe: mensen weer op weg helpen!

Daarnaast kun je ook een Reiki-behandeling op afstand ontvangen, het is maar net waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

Als orthomoleculair adviseur kan ik je op deze lijn, n.a.v. een korte vragenlijst, een vitaminen- en mineralencheck geven en van daaruit advies geven wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft.

Uiitgebreide orthomoleculaire adviezen worden alleen in mijn praktijk gegeven n.a.v. een uitgebreide intake.

Verder ontwikkel ik me op dit moment in het mentaal mediumschap, waarbij contact gemaakt wordt met dierbare overledenen.

Lees meer..

Reviews

Consulent Joke heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews