JolandaV - Box: 770 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 770 (€ 0,90 p.m.)

JolandaV

0 reviews

Lenormand kaarten, krachtdieren, pendel, fotoreading, bied een luisterend oor en geef advies. Voor mens en dier

Afwezig
Aanwezig Bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 770 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Hallo, welkom Mijn naam is Jolanda en werk al meer dan 20 jaar met de Lenormand kaarten. Met deze kaarten kan ik tot een kern komen en je handvaten geven om weer even verder te kunnen. Hierbij bied

Hallo, welkom

Mijn naam is Jolanda en werk al meer dan 20 jaar met de Lenormand kaarten. Met deze kaarten kan ik tot een kern komen en je handvaten geven om weer even verder te kunnen. Hierbij bied ik een luisterend oor voor je vraag of vragen.

Soms kan je wel wat extra steun gebruiken, een handvat en hiervoor gebruik ik graag krachtdieren. Een krachtdier is een dier die je op dat moment een houvast kan geven, een extra steuntje. Dit dier staat tijdelijk bij je zolang dit nodig is.

Je kan ook bij mij terecht voor het lezen van een foto. Belangrijk hierbij is dat je een foto stuurt waar de persoon alleen op staat. Door naar een foto te kijken, krijg ik energie door, dit kan door beelden of woorden die ik zie. Als er meerdere personen op een foto staan, dan weet ik niet van welke persoon ik deze energieën doorkrijg. Naast foto's van mensen kan je ook terecht met foto's van je huisdier

Naast bovenstaande kan ik ook met een pendel werken. Een pendel heeft zijn voor en nadelen, je krijgt een snel en bondig antwoord, maar het kan ook confronterend zijn omdat er vaak een harde ja of nee uit kan komen. Het fijnste is dan ook om naast de pendel de Lenormandkaarten erbij te pakken om te kijken waarom een reactie ja of nee is.

Dat was even kort waarmee ik je kan helpen. Voor al het bovenstaande geldt dat ik op je invoel zodra we in contact zijn, vaak is je naam voldoende, soms zal ik je om je geboortedatum vragen om beter op je in te kunnen voelen. Hier is op zich geen foto voor nodig.
Ik werk vanuit het universum en wat deze door mag geven. Het kan voorkomen dat het universum op het moment nog niets door mag geven of dat ik iets anders door krijg dan je vraag. Als ik iets anders dan je vraag doorkrijg, dan laat ik dit natuurlijk weten en dat ik wel een andere boodschap aan je door mag geven.

Je kan met veel vragen bij mij terecht en zal je altijd met respect behandelen. Het enige onderwerp wat ik niet behandel zijn vragen over de gezondheid.

Je kan van mij altijd een eerlijk antwoord verwachten, ook als het iets is wat je liever niet zal horen op dat moment. Je zal later merken dat hetgeen het universum mij laat weten aan jou door te mogen geven wel tot zijn recht komt. Ook als ik niets doorkrijg zal ik dit eerlijk en open naar je toe communiceren. Uiteraard bied ik een luisterend oor aan, soms kan het zijn dat je behoefte hebt om even met iemand te praten en wil je geen kaartlegging of iets anders. Ook dan ben ik er voor je om te luisteren en je eventueel wat advies te geven.

Voor een sessie staat geen vaste tijd, soms kan je na een paar minuten al geholpen zijn voor dat moment en een andere keer kan het wat langer duren. Ik zal je dan ook niet langer aan de praat houden dan nodig is.

De sessies doe ik via chat en text-consulten.

Ik hoop mooie en warme gesprekken met je te mogen voeren.
Heb je een mooi gesprek gehad? Dan stel ik een review zeker op prijs.

Warme groet,
Jolanda

Lees meer..

Reviews

Consulent JolandaV heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support