Afwezig
Aanwezig bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 643 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Jolijn

Jolijn

Ster Ster Ster Ster Ster
17 reviews

Ervaren tarotiste medium en spiritueel coach.Gespecialiseerd in liefde en tweelingzielen Antwoord advies kan ook in een kort consult!

Afwezig
Aanwezig Bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 643 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Lieve Mensen, Met behulp van de tarotkaarten en door het invoelen van je energie en hulp van mjjn gids kan ik op bijna alle vragen antwoord geven. Ik heb zeer veel ervaringen als spiritueel coach

Lieve Mensen,

Met behulp van de tarotkaarten en door het invoelen van je energie en hulp van mjjn gids kan ik op bijna alle vragen antwoord geven. Ik heb zeer veel ervaringen als spiritueel coach en kan je advies inzichten en ondersteuning bieden.
Heb je een vraag of ben je benieuwd wat de kaarten jou te vertellen hebben dan zit ik voor je klaar. Wil je een kort consult en snel antwoorden ook dit is mogelijk.
Er zijn diversen mogelijkheden met de tarotkaarten en ik kan op verzoek verschillende leggingen doen zoals een jaarlegging, relatielegging of keltisch kruislegging.
Ik gebruik de tarotkaarten als instrument maar tijdens de tarotlegging krijg ik vaak boodschappen van mijn gidsen door waardoor ik afwijk van de kaarten en dit altijd zal benoemen ook al heeft dit niets met de vraag te maken.
Het kan gebeuren dat er tijdens een reading een overledenen doorkomt met een boodschap maar dit moet spontaan gebeuren en kan niet afgedwongen worden.


Mijn specialiteit is liefde en tweelingzielen ik wil graag een luisterend oor voor jou zijn en alles kan besproken worden. Ik ben eerlijk oprecht en draai niet om de feiten heen want niet altijd leuk is want elke klant wil goed advies al kan dit teleurstellend zijn.
Ik beantwoord geen medische vragen !

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +1
  • Zielsverwanten +1

Reviews

Consulent Jolijn heeft 17 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Goed in wat ze ziet!! Dank!

Anoniem - September 05, 14:52

Jolijn - September 05, 15:23
Ster Ster Ster Ster Ster

Ziet zonder informatie heel duidelijk hoe het zit, top. Geeft liefdevol advies. Kom zeer zeker bij je terug, favoriet xxx

Niempje - Juli 29, 14:04

Dank je wel en onthoud wat ik gezegd heb loslaten dan komt het vanzelf doe je dit niet dan rent hij weg. Succes liefs Jolijn

Jolijn - Juli 29, 14:07
Ster Ster Ster Ster Ster

Wanneer kom je weer? Je hebt mij goed geholpen en zag alles uitermate goed!

Kat - Juni 09, 01:21

Hoi hoi fijn dat ik je heb kunnen helpen.ik ben savonds na 10 uur online en soms overdag. Lieve groeten Jolijn

Jolijn - Juni 09, 09:54
Ster Ster Ster Ster Ster

Hele fijne chat. Bedankt😊

Niempje - Mei 30, 22:46
Ster Ster Ster Ster Ster

Jolijn, ik heb je gemist! Je bent een supergoed helderziende/voelende tarotiste. Je bent recht door zee, zuiver en een heel prettig en warm persoon. Veel liefs van mij!

Lotusbloem - Februari 02 2022, 14:09

Dank je wel voor je lieve woorden. Je bent een bijzondere lieve vrouw en ik ben blij te horen dat het zo goed met je gaat. Liefs Jolijn

Jolijn - Februari 02 2022, 14:16
Bekijk alle 17 reviews
nl en
Support