Afwezig
Profielfoto van Jolin 1

Jolin

Ster Ster Ster Ster Ster
1 reviews

Intuïtief coach*helder-voelend*invoelend*zorgend empathisch*luisterend oor*open minded*onbevooroordeeld*ruimdenkend.

Afwezig

Over mij

Ik ben Jolin 52 jaar, dankbaar voor mijn mooie leven, elke dag is vol met kleine en grote cadeaus. Ook de moeilijke en pijnlijke lessen zie ik als een cadeautje want uiteindelijk hebben deze mij veel

Ik ben Jolin 52 jaar, dankbaar voor mijn mooie leven, elke dag is vol met kleine en grote cadeaus. Ook de moeilijke en pijnlijke lessen zie ik als een cadeautje want uiteindelijk hebben deze mij veel geleerd: mijn ZELF (mezelf) ontdekken, leren kennen zodat ik alles wat op mijn pad komt kan omarmen.
Als je weet hoe je kunt omgaan met een lastige eigenschap/ervaring dan kun je deze omarmen en er met liefde naar kijken en er op een positieve manier zonder weerstand/boosheid mee aan de slag.
Dit is voor mij ook een heel proces geweest. En zeker niet gemakkelijk!!
Sommige stappen gingen vanzelf maar andere stappen waren zwaar: zweet en tranen…en dan met name de tranen (en hoofdpijn:).
Maar “moeilijk” is voor mij nooit een reden geweest om iets uit de weg te gaan.
Sterker nog: kom maar op! Des te meer leer ik over mezelf, mijn kracht, mijn mogelijkheden en mijn grenzen.
De wil om te groeien/transformeren naar deze staat van ZIJN was zo groot en diep aanwezig (in mijn hart en Ziel) dat ik de opleiding NLP Practitioner heb gedaan. Het zwaarste maar mooiste en meest bijzondere wat ik ooit (voor mezelf) heb gedaan.
Maar zooo waardevol en dus zo ongelooflijk de moeite waard!
En één van de mooiste dingen dat het me heeft gebracht is dat ik jou kan laten inzien dat ook jij het leven als een cadeau(tje) mag gaan zien en dat wat er ook op je pad komt: jij weet dat je het aankunt omdat je de eigenschappen en kracht in je hebt om te kunnen “omarmen”…
Ik kan je niet vertellen hoe, met welke middelen en waarom je dat doet want dat is aan jou, jij geeft het vorm dmv een proces wat voor jou goed voelt omdat het bij je past.
Wat ik wel kan: samen met jou op zoek naar die middelen/eigenschappen die jij in je hebt en je coachen (helpen).
Ook voor een luisterend oor ben ik er helemaal voor jou, ruimdenkend, onbevooroordeeld, empathisch….
Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om nieuwsgierig te zijn naar mij!
Ik ben ook nieuwsgierig naar jou;)
Lieve groet x

Ik waardeer je review:)

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +1

Reviews

Consulent Jolin heeft 1 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Jolin Bedankt. Wat een luisterend oor allemaal kan doen. Jij weet precies de juiste snaar te raken zonder veroordeling of verwijt. Het voelt alsof ik je al jaren ken om zo vrij te kunnen praten. Kortom BEDANKT Jolin.

Pikus - Juli 23, 19:11

Graag gedaan! Fijn dat ik er voor je kon zijn….en jij dank je wel voor je moed en vertrouwen om met me te delen….

Jolin - Juli 24, 06:50
Bekijk alle 1 reviews