Jorgos - Box: 899 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 899 (€ 0,90 p.m.)

Jorgos

0 reviews

Medisch Medium tevens Intuïtieve Helderziend en Helder-voelend met veel levenservaring. ik werkt tevens als levenscoach.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 899 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Als Medium kan ik u helpen om uw gevoelens op een rijtje te krijgen. Ik kan u adviseren hoe bepaalde zaken aan te pakken of op te lossen. U kunt me vragen hoe te handelen om tot een oplossing te komen

Als Medium kan ik u helpen om uw gevoelens op een rijtje te krijgen. Ik kan u adviseren hoe bepaalde zaken aan te pakken of op te lossen. U kunt me vragen hoe te handelen om tot een oplossing te komen.

Naast Medium houd ik bezig met Natuur geneeskunde en kan u in bepaalde gevallen energie sturen voor uw zelf-genezing of van uw familie of kennissen.

in de Natuur geneeskunde is bijna alles via voeding te verbeteren of zelfs te genezen . In deze tijd eten we verkeerd, te vele suikers en verkeerde vetten zorgen er voor dat we overgevoelig worden en slecht beschermd zijn tegen ziektes.

Lees meer..

Reviews

Consulent Jorgos heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support