Afwezig
Profielfoto van Juliette 52

Juliette

Ster Ster Ster Ster Ster
749 reviews

Medium werkt snel,tijdsbepalingen. Het leven is geen mysterie maar een puzzel dat je kan doorgronden

Afwezig

Over mij

Hallo , ik ben er om u te helpen in uw evolutie. Hebt u blokkades,angsten,onzekerheden? Dan help ik u onderweg om terug een inzicht te krijgen in uw leven. Ik werk al jaren met mijn aangeboren gaven e

Hallo , ik ben er om u te helpen in uw evolutie. Hebt u blokkades,angsten,onzekerheden? Dan help ik u onderweg om terug een inzicht te krijgen in uw leven. Ik werk al jaren met mijn aangeboren gaven en ben ondertussen gediplomeerde coach. Met mijn gaven als medium antwoord ik op al u vragen liefde,werk,financiën,...
Ik ben 37 jaar en toen ik klein was werd al duidelijk dat ik anders was.Ik kon communiceren met wat anderen niet zagen.Mijn hoofdzakelijke gave die ik gebruik om te werken is mijn helderhorendheid en helderziendheid.Simpelweg ik ben maar een tunnel waar de informatie doorkomt op de vragen die u stelt.Ik gebruik geen kaarten of pendel dat heb ik nooit gedaan en zie dit als niet nuttig of nodig voor mezelf.Ze zeggen dat tijd niet bestaat en daar kan ik inkomen maar hier op aarde wel.Ik krijg datums door en uit ervaring weet ik dat dit lukt.Mijn grootvader stierf op de datum dat ik doorgaf dan kan je je de vraag stellen hoe dit kan? Ik stond zelf versteld maar dat gaf me de ruimte om afscheid te nemen en ben ik ontzettend dankbaar.Ikblijf heel nederig en bevestigingen dat ik juist was zijn mooi te horen maar ik zeg altijd het is hierboven dat je moet bedanken ik ben maar een instrument die de informatie doorgeef.
Ik moei me niet met geneeskunde ben geen dokter maar krijg wel door waar de problemen zitten en dit ook voor dieren want in tegenstelling van sommigen die afweken van hun pad op aarde het zijn levende wezens met een ziel dus kan de Reading ook over hen gaan.
Op deze manier laat ik u weten wie ik ben kortom Juliette een medium die zich als tunnel ziet en hier op aarde om anderen te helpen met alles wat ik kan

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +20
  • Zielsverwanten +3
  • Tweelingzielen +2
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +7
  • Helderziendheid +6
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +3
  • Carrière +1
  • Levensinrichting +1

Reviews

Consulent Juliette heeft 749 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Heb het nog eens een paar keer doorgelezen Juliette (vinden koophuis Frankrijk) en ik vind het een heel interessant gesprek weer wat ik met je gehad heb. Ontzettend bedankt, en tot de volgende keer Liefs Annemiek

annemiek - Vandaag, 02:11
Ster Ster Ster Ster Ster

Top!!!

Straight - Gisteren, 21:51

Juliette - Gisteren, 21:53
Ster Ster Ster Ster Ster

Weer Helder, ik wil gewoon graag controle. Maar de manier waarop je het benadert is erg fijn. Ik zal zien, hoe komende tijd wordt.

Ruud - Gisteren, 14:03

Succes

Juliette - Gisteren, 14:04
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel Juliette. Ik was echt toe aan een beetje goed en vooral duidelijk nieuws na een pijnlijke, lastige, maar introspectieve weg met A. Ik ben terug hoopvol.

Anoniem - September 29, 15:41

Ik weet het en verandering zou je goed doen.. komt goed

Juliette - September 29, 15:43
Ster Ster Ster Ster Ster

bizar, in een positieve manier. Nooit eerder deze werkwijze meegemaakt, maar als dit uitkomt, zou dit wel eens de beste op dit platform kunnen zijn.

Ruud - September 29, 11:57

Maak me wel aan het lachen je review.. Succes je verdiend het eindelijk !

Juliette - September 29, 11:58
Bekijk alle 749 reviews