Juliette Monica - Box: 516 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 516 (€ 0,90 p.m.)

Juliette Monica

Ster Ster Ster Ster Ster
6 reviews

Ik ben Juliette Monica, ik heb zuiver contact met gidsen, welke u & dieren, in liefde, graag voorzien van inzichten & healing* (*via textconsult)!

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 516 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Ik ben geboren met deze gave maar heb ook onderwijs genoten als healer en holistisch hypnotiseur. Mijn roeping is u te ondersteunen en handvaten en inzichten te geven. Middels Reiki, Fotolezen, Kaartl

Ik ben geboren met deze gave maar heb ook onderwijs genoten als healer en holistisch hypnotiseur. Mijn roeping is u te ondersteunen en handvaten en inzichten te geven. Middels Reiki, Fotolezen, Kaartleggen,Trance healings, Reconnection, Drumhealings kan ik op afstand mens en dier helpen. Ik breng het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer op gang en laat de gidsen licht & liefde, naar uw hart brengen. Via holistische hypnose kan ik blokkades en ongewenste emoties oplossen. Ook vloeken kan ik via deze weg kantelen. ( zie mijn website) Bestel een heerlijke healing via text-consult. Bepaal zelf de lengte van de healing. Per bericht = 10 min healing. U hoeft er niets voor te laten of te doen. U kunt gewoon doorgaan met waar u bezig bent. De energie komt naar u toe, waar u het nodig heeft. Ik wens u een Happy Healing toe! Hartelijke groet, Juliette Monica

Lees meer..

Reviews

Consulent Juliette Monica heeft 6 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Voor het eerst gesproken met je en het was een mooi verhelderend gesprek, maar zeker ook omdat er een mooie wisselwerking ontstond in een open gesprek. Dankjewel!

MarieLouise - Juni 25 2019, 15:12

Dank je wel Louise

Juliette Monica - Juni 25 2019, 18:34
Bekijk alle 6 reviews
nl en
Support