Juridisch advies Hans - Box: 347 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 347 (€ 0,90 p.m.)

Juridisch advies Hans

0 reviews

Helderwetend Juridisch Advies - Emoties Kanaliseren - Luisterend oor

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 347 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

HELDERWETEND.... Juridisch advies Hans, in zake echtscheidingen waar relaties en liefde verblindend kunnen zijn gaan werken en de onderlinge strijd met mediation van advocaten doorgaat alleen kostbaar

HELDERWETEND.... Juridisch advies Hans, in zake echtscheidingen waar relaties en liefde verblindend kunnen zijn gaan werken en de onderlinge strijd met mediation van advocaten doorgaat alleen kostbaarder en gerekt kunnen worden. Ik help u de emoties te kanaliseren en zicht te geven om met niet te veel schade alles te doorstaan. 30 jaar ervaring. Helemaal als uw partner ondernemer is wat het lastiger maakt. Ook bij betalingsproblemen (o. a. ziektekosten) lastige deurwaarders en incasso advocaten die niet altijd de juiste weg bewandelen. Tevens ruime ervaring op het gebied van zakelijke beschermingsconstructies bij ondernemingen voor ondernemers bij dreigende scheidingen een rol kunnen spelen alsmede bij mogelijke erfenissen en overheid. Mijn sterke helderwetendheid kan u helpen bij levensvragen omtrent verbintenissen in de relatiesfeer hoe positief ook waar het beter is in het begin al zaken goed te regelen. En naar u luisteren gewoon omdat u uw verhaal kwijt wil dat hoort ook bij.

Lees meer..

Reviews

Consulent Juridisch advies Hans heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support