Reviews

Consulent LaDurSa heeft 30 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Yaan - November 16 2020, 13:26
Ster Ster Ster Ster Ster

Mikky - Oktober 19 2020, 14:00
Ster Ster Ster Ster Ster

Echt goed

Odes - Oktober 14 2020, 17:01
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve ladursa, dankjewelvoor de mooie Reading van net.erg blij mee.ga in t vertrouwen zitten en kijk uit naar einde vd jaar waarbij wij samen de kerst gaan vieren een reisje maken en in het nieuwe jaar in een relatie zitten. Wauw, nog even geduld hebben dat hij zij proces gaat volgen en blij dat hij met Thea een mooie face to face Reading heeft waarbij zij hem inzichten gaat geven. Ik ga dit ook doen bij Thea en jij gaf aan dat dit ook goed voor mij zal zijn. Liefs en dikke knuffel, G

Oktober 14 2020, 16:34
Ster Ster Ster Ster Ster

Je bent zo snel en zo to the point, Echt, waardeer ik zo. Altijd zeg je ook dat wij onze eigen beslissingen maken, dat us ook zo, maar jouw adviezen en jouw kaartjes liegen er niet om. Meid, je hebt 100% gelijk. Dankjewel liefs Sharon

Sharon - Oktober 07 2020, 20:10
Ster Ster Ster Ster Ster

PienC - Oktober 07 2020, 19:40
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel! Mooi dat je mijn vader aanvoelde

Natasja - September 04 2020, 19:31
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik begrijp niet dat deze mevrouw niet meer resencies en Sterren heeft. Ze ze is zo snel, helder en loep zuiver in dingen die ze gewoon zonder voorkennis benoemd.!! Ik ben echt onder de indruk en ga haar zeker vaker bestellen !! Ontzettend bedankt en tot snel weer LaDurSa lieve groetjes Nancy,

Nancy - Augustus 22 2020, 13:26
Ster Ster Ster Ster Ster

Phi - Augustus 03 2020, 20:34
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel voor je eerlijkheid, hard, maar was wel nodig. Net wat je zelf zegt, de klanten betalen niet voor een sprookje. Je bent duidelijk en to the point, waardeer ik.

Sharon - Augustus 01 2020, 19:16