Reviews

Consulent Lara heeft 23 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Wauwwww… onder de indruk van deze vrouw! Hoe zij kan invoelen en helder communiceert, is werkelijk top! Dank je wel nogmaals! ❤️??

AAA - December 26 2022, 11:38

Heel graag gedaan lieverd! Samen zijn wij goed hahaha. Fijne 2e kerstdag nog! Xx

Lara - December 26 2022, 11:39
Ster Ster Ster Ster Ster

Het is kerst en toch kon ik mijn heftige verhaal bij jou kwijt, dankjewel hiervoor. Hoogverraad inderdaad. Snap ook niet dat je op overleden ouders kunt zweren, terwijl je weet dat je liegt. Voel verdriet, maar ook overwinning. Eindelijk de waarheid. Goed dat hij geschrokken is, hoop op besef bij hm

Sharon - December 26 2022, 11:00

Powervrouw! Je hebt je tanden erin gezet, je gevoel gevolgd. Besef is er zeker bij hem nu! Geniet nog even van deze 2e kerstdag xxx

Lara - December 26 2022, 11:38
Ster Ster Ster Ster Ster

Wauw je hebt gewoon gelijk gehad in wat je 2 weken geleden zei. Niet dat ik het niet geloofde, maar eerder omdat het best wel resoluut klonk en ja hoor! Je had helemaal gelijk! Wat je als advies gaf, wat er dan zou gebeuren tot de uitkomst! Wow heel goed! ???

December 21 2022, 20:36

Wat fijn voor je lieverd! Nu lekker saampjes de feestdagen in

Lara - December 21 2022, 20:37
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel ik kom snel bij je terug xx

Safier - December 20 2022, 19:50

Graag gedaan en jij bedankt voor je vertrouwen xx

Lara - December 20 2022, 20:11
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank voor je openheid en eerlijkheid! Fijn om dit dit jaar lekker af te sluiten! Fijne feestdagen!

Naomi - December 20 2022, 17:46

graag gedaan lieverd, bedankt voor je review xxx

Lara - December 20 2022, 20:38
Ster Ster Ster Ster Ster

December 20 2022, 09:50

Xx

Lara - December 20 2022, 10:11
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor t luisteren en inzichten! ik kom hier uit hoor al ben ik nog boos soms . mijn leven heb ik opgepakt en hem aangepakt nog met mn advocaat;)stukje karma kreeg hij nog.. bedankt

December 20 2022, 09:45

Je bent een echte leeuwin die voor je kinds gaat! Hou vol in dit slopende gedoe. Maskers gaan vallen! Xx fijne feestdagen

Lara - December 20 2022, 10:00
Ster Ster Ster Ster Ster

Maria - December 19 2022, 18:46

Fijne feestdagen xx

Lara - December 19 2022, 19:10
Ster Ster Ster Ster Ster

Wauw wat snel, openen eerlijk. Niet alles is even leuk om te horen, maar je krijgt tips en adviezen wat je kan doen, en dan heb ik het toch zelf in de hand. Heel goed en heel diep. Dankjewel <3 Super ben je! xx

December 17 2022, 17:48

Je bent op de goede weg lieverd... hij komt wel weer, maar dat vraagt van jou niks doen en geduld... fijne feestdagen xxx

Lara - December 17 2022, 17:50
Ster

Anoniem - December 17 2022, 16:41

Sorry dat ik vertelde wat u niet wilde horen. Maak uw keuzes en alles zal ten goede keren, 100% ❤️ liefs en fijne feestdagen gewenst

Lara - December 17 2022, 16:45