Leonore - Box: 629 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 629 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Leonore

Leonore

Ster Ster Ster Ster Ster
1 reviews

*Intuïtieve coaching *Helder weten *Helder voelen *ADD *Hoogbegaafdheid *Creatieve begaafdheid *Hoogsensitiviteit

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 629 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Wie ben ik? Mijn naam is Leonore, hetgeen betekent licht, fakkel, zonnestraal. Dat is wat ik graag wil, jou met mijn licht begeleiden op jouw levenspad. Al vanaf klein meisje werd ik betoverd door

Wie ben ik? Mijn naam is Leonore, hetgeen betekent licht, fakkel, zonnestraal. Dat is wat ik graag wil, jou met mijn licht begeleiden op jouw levenspad.

Al vanaf klein meisje werd ik betoverd door de prachtige klanken van muziek en haar helende werking. Ik heb me hierdoor nooit alleen gevoeld, mijn verdriet verdween altijd als sneeuw voor de zon luisterend naar mijn favoriete muziek. Voor mij is muziek de bron van het leven waaruit altijd geput kan worden en die nooit leeg raakt. Zelf ben ik zangeres. Op de momenten dat ik zing begeef ik mezelf in een wereld die puur is en vol van magie.

Ik wist en voelde ook al op zeer jonge leeftijd dat mensen zich soms anders voordoen dan ze in werkelijkheid zijn en mijn moeder kreeg dan ook vaak te horen dat mensen het gevoel hadden dat ik dwars door hen heen keek. Ik wist en voelde feilloos aan hoe iemand in werkelijkheid was en welke maskers ze droegen. Bij mensen die niet authentiek zijn voelde ik me niet prettig en dat is nog steeds het geval hoewel ik er nu een stuk beter mee kan omgaan.

Als klein kind vond ik het niet altijd even prettig om zoveel over mensen te weten, nu ben ik blij en dankbaar dat ik door mijn helder weten en heldere intuïtie mensen verder kan helpen.

In mijn coach praktijk begeleid ik o.a. hoogsensitieve personen, zowel kinderen als volwassenen. Door mijn helder weten en heldere intuïtie hoor ik het verhaal achter het verhaal dat niet verteld wordt. Soms leidt dit naar out-of-the-box oplossingen wat een sessie juist heel erg leuk kan maken.

Ik wil van mijn gaven gebruik maken om jou verder te helpen! Ik weet en voel veel en kan je helpen om je antwoorden helder te krijgen.

Aarzel niet om me te bellen, ik zit voor je klaar!

Namasté
Leonore

Lees meer..

Reviews

Consulent Leonore heeft 1 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 1 reviews
nl en
Support