Lien - Box: 386 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Lien

0 reviews

Erkend medium en kaartlegster in de Hathortahroh. De Hathortahroh geeft je diepe inzichten en helpt je om de juiste keuzes te maken.

Afwezig

Over mij

Hallo, mijn naam is Lien. Sinds mijn jeugd ben ik mij bewust van de wereld buiten onze wereld, dit mede door mijn oma die mij de beginselen van Wicca heeft geleerd. Wicca of hekserij is niets anders

Hallo, mijn naam is Lien.

Sinds mijn jeugd ben ik mij bewust van de wereld buiten onze wereld, dit mede door mijn oma die mij de beginselen van Wicca heeft geleerd.
Wicca of hekserij is niets anders dan respect hebben voor alles wat leeft en niet alleen de Mens. Er wordt ook wel over een religie gesproken, of het wel of geen religie is maakt niet zoveel uit. De basis principes zijn Respect voor de natuur en alles wat zich op de aarde begeeft, alles wat de natuur jou biedt mag je gebruiken, zolang je er geen misbruik van maakt.

Ik zelf werk graag met kruiden en kleuren, dit wordt door veel wicca’s gebruikt voor hun magie en spreuken om de energieën positief te beïnvloeden. Ook hier geldt weer de Goude regel: Respectvol en niet dwingend.

Hoe kun jezelf Wicca toepassen?
Je kunt bijvoorbeeld met kaarsenmagie de energieën aanspreken voor je financiële plaatje of de liefde, bescherming of gezondheid. Wierook kan je ook helpen om je huis zelf te reinigen.

Wil je weten hoe dit werkt?
Ik wil je graag een stuk op jou levenspad helpen met behulp van de kaarsenmagie. Kaarsenmagie is een mooie en fijne manier om kennis te maken met deze vorm van Wicca, zodat jij ook de energieën op een fijne en liefdevolle manier kunt gebruiken.

Naast Wicca heb ik me verdiept in de Tarot, en wel in de Hathortahroh volgens de studie van Yvonne Jensen.
Door de jaren heen heb ik deze manier van kaartlezen me eigengemaakt en dit verder met behulp van mijn gave uitgewerkt.
Samen met de Tarot en Wicca en mij gave als Medium kan ik veel aangeven, adviezen doorgeven of zelfs wat je kunt doen om de situatie die zich voordoet zo positief mogelijk te beïnvloeden zonder te dwingend te zijn.

In 2003 heb ik mijn Master Reiki behaald en in 2008 ben ik na een uitgebreide screening door st. Enigma erkent als een betrouwbaar Kaartlezer en een betrouwbaar Medium.

Spiritualiteit is voor mijn een manier van leven heel gewoon, zonder te zweven.

Lieve groet,

Lien

Lees meer..

Reviews

Consulent Lien heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support