Lily - Box: 904 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Lily

0 reviews

Ervaren medium, lenormand kaarten, life- en business coach, aangeboren helderwetend, heldervoelend en helderziend.

Afwezig

Over mij

Over mij Heel hartelijk dank voor uw interesse in mij. Graag wil ik mij voorstellen. Mijn naam is Lily, sinds jongs af aan kon ik bij mensen aflezen en zien wat er bij hun aan de hand was. In mijn tie

Over mij
Heel hartelijk dank voor uw interesse in mij. Graag wil ik mij voorstellen. Mijn naam is Lily, sinds jongs af aan kon ik bij mensen aflezen en zien wat er bij hun aan de hand was. In mijn tiener jaren leefde ik hierdoor erg teruggetrokken. Ik heb heel lang een gevoel van onzekerheid gekend omdat ik mijn gevoel en mijn helderziendheid niet goed kon plaatsen, totdat ik besefte dat ik echt wel anders was. Rond mijn 25ste levensjaar ben ik met mijn talent/ gave mensen gaan helpen. Ik besefte toen echt dat ik een taak heb op deze aarde om mensen te begeleiden op hun pad.

Wat kan ik voor u betekenen?
Door de ervaringen die ik heb opgedaan ben ik zowel een expert in de liefde, help je graag in het inzichtelijk maken van uw levenspad, leg daarnaast zeer vakkundig traditionele kaartleggingen. Tijdens een consult mag ik met behulp van mijn gave en eventuele kaarten leggingen, boodschappen aan u doorgeven om u verder op uw ziels-/levenspad te kunnen helpen.

Mijn doel is om u te helpen zodat u weer verder kunt in uw leven.

Veel liefs,
Lily

Lees meer..

Reviews

Consulent Lily heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support