Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 628 (€ 0,90 p.m.)

Lique

Ster Ster Ster Ster Ster
36 reviews

Medium Coach & Intuition Expert. Werk. Carrière. Relaties. HelderZiend. HelderVoelend. HelderWetend. HoogBewust. HoogBegaafd. HoogGevoelig.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 628 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Heb je vragen over je werk? Loopt je relatie niet lekker? Ben je onzeker over een specifieke situatie? Het is van belang dat jij hierin de richting bepaalt. Hiermee kan ik je dan handvatten aanreiken

Heb je vragen over je werk? Loopt je relatie niet lekker? Ben je onzeker over een specifieke situatie? Het is van belang dat jij hierin de richting bepaalt. Hiermee kan ik je dan handvatten aanreiken hoe je het beste met de persoon en/of situatie om kunt gaan.

Ik ben een ‘Kind van de Wind’ en met ‘De Helm Op Geboren’. Al spiegelend help ik je graag met al je vragen en geef ik je de tools om je leven en/of werk positief te veranderen. Zowel op het werk als privé heb ik vele processen van grote hoogte en diepe dalen meegemaakt.

Ik vind het belangrijk om de autonomie van je eigen intuïtie te stimuleren zodat je die verder kunt ontwikkelen om je authentieke zelf te kunnen zijn. Iedereen verdient het om zich gelukkig en vrij te voelen in zijn/haar leven en zijn/haar plek in de wereld te vinden.

Als medium coach houd ik jou een spiegel voor. Je ontdekt waar jouw blokkades liggen en wat je wilt in jouw leven. Wat geeft jou vreugde en kracht en hoe kun je bepaalde gebeurtenissen een plek geven in jouw leven.
Ten allen tijde ben ik eerlijk en oprecht in mijn antwoorden richting jou. Ik vind het belangrijk om jou de juiste handvatten mee te geven zodat je ook daadwerkelijk verder komt in een situatie.

Door mijn levenservaring, kennis, sterke intuïtie en invoelend vermogen, luister ik vooral naar datgene wat niet wordt gezegd. Ik stel vragen en geef feedback zodat je meer inzicht krijgt in je overtuigingen, angsten en kwaliteiten. Het doel hiervan is dat jij beter in je kracht komt te staan en e.e.a. een plekje kunt geven.

Jouw onzekerheid kan ik wegnemen en je begeleiden naar een hogere energie. Tijdens ons gesprek stem ik af op jouw energie en die van de persoon of situatie waar je vragen over hebt. Onze gesprekken hou ik zuiver en oprecht. Je naar de mond praten doe ik niet omdat ik wil dat jij groeit naar jouw next level!

Vraag om inzichten en niet om uitkomsten.

Mijn consulten zijn gericht op verwerven van zelfinzicht en bekrachtiging. De focus ligt hierbij op jou zelf en je leven. Relaties en situaties vormen hierbij een spiegel om te laten zien wat er in onszelf leeft en waar we nog niet genoeg van onszelf houden.

Door inzicht te krijgen in de onderliggende patronen in ons leven en onbewuste overtuigingen over onszelf worden we in staat gesteld om deze te accepteren of transformeren en zo een hoger niveau van geluk te bereiken.

Als spiritual intuitive werk ik vanuit een bepaalde beroepsethiek. Zo stel ik geen medische diagnoses en doe ik geen uitspraken over het verloop van ziektes en medicijngebruik. Bij serieuze psychologische, sociale en/of maatschappelijke problematiek verwijs ik altijd door naar een professioneel hulpverlener.

Toekomstvoorspellingen, spiritisme, droomduidingen en/of het verwijderen van ongewenste energieën vallen buiten mijn werkgebied. Alle consulten zijn gebaseerd op respect, waardigheid, ruimte voor wat is en goede omgangsvormen. Oneerbiedig gedrag in welke vorm dan ook - inclusief onder invloed zijn - zijn redenen om een gesprek of traject te beëindigen of hiervan af te zien.

Ben je tevreden over mijn consult? Zou je dan een review willen plaatsen? Dat vind ik leuk en waardeer ik enorm!

Liefs Lique
Gebruik je verstand en volg je hart!

Lees meer..

Reviews

Consulent Lique heeft 36 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel voor je tips en uitleg/toelichting. Ik hoop dat er snel contact komt en we een gesprek erover kunnen voeren...

Verlang - Juni 29 2021, 13:02

Dankjewel

Lique - Juni 29 2021, 13:03
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel verhelderend advies, mijn dank is groot

Ricky - Juni 11 2021, 17:26

Graag gedaan. Blijf in je kracht staan en wees lief voor jezelf

Lique - Juni 11 2021, 17:45
Ster Ster Ster Ster Ster

Bijzonder weer. Benieuwd wat je laatste zin was. Wat komt goed!?

Bobo74 - April 04 2021, 11:49

Ga met jouw thema’s aan de slag waardoor je gaat groeien en bloeien. Het is tijd om voor jezelf te gaan staan en te stralen!

Lique - April 04 2021, 11:51
Ster Ster Ster Ster Ster

Wow, wat een bijzondere chat. Open, realistisch en warm. Ik kom nog eens bij je terug. Deze bijzondere reis is geen gemakkelijke, maar dit draagt zeker bij!

Bobo74 - Maart 04 2021, 08:40

Dankjewel

Lique - Maart 04 2021, 08:41
Ster Ster Ster Ster Ster

Mooie accurate reading Lique, dank je wel!

Dragonfly - Juni 02 2020, 12:22

Graag gedaan ✨

Lique - Juni 02 2020, 18:51
Bekijk alle 36 reviews